Weekendje weg Gorinchem

Bij een weekendje weg denkt u misschien al snel aan uitje naar de grotere toeristische steden zoals Amsterdam. Maar hoe leuk is het om eens een weekend weg te gaan naar een stad die u misschien van naam kent, maar verder eigenlijk niet. Ga daarom bijvoorbeeld eens een gezellig weekendje weg in Gorinchem en overnacht hier in ons nieuwe Van der Valk Hotel Gorinchem.

Wat te doen in Gorinchem

Vanuit Hotel Gorinchem ontdekt u met gemak de stad zelfs en de omgeving. Gorinchem was ooit een belangrijke vestingstad in de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een deel hiervan bestaat nog en geeft prachtig uitzicht over de rivieren. Kom tijdens uw weekend weg in Gorinchem ook cultuur snuiven in de stad en bezoek het Gorcums Museum en ontdek alles over de geschiedenis van deze mooie stad. Het centrum is ook leuk om te winkelen of gezellig op een terrasje plaats te nemen.

Tijdens uw weekend weg Gorinchem, moet u zeker een bezoek brengen aan de historische Grote Markt in het centrum van de stad. U kunt hier leuk winkelen, mooi panden bekijken of een gezellig uit eten. In Gorinchem staat ook De Grote Kerk met een kerktoren van 67 meter, die beklommen kan worden, waarna u prachtig uitzicht over de stad én de omgeving heeft.

Na een dagje uit in Gorinchem kunt u een duik in het zwembad nemen of een avondje uit in onze eigen Vue bioscoop! Hoe bijzonder is dat.

Omgeving Gorinchem

Gedurende uw overnachting in Gorinchem in ons hotel is er meer dan alleen het hotel of het centrum dat u kunt bewonderen. De omgeving van Gorinchem is ook zeker de moeite waard. Neem bijvoorbeeld de watertaxi naar Slot Loevestein of de Biesbosch. In de omgeving kunt u tijdens het weekendje weg niet alleen prachtig wandelen maar ook mooie fietstochten maken.

Wist u dat Gorinchem is gelegen in Zuid-Holland grenzend aan Gelderland en Noord-Brabant? Hierdoor heeft u diverse mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Naast prachtige natuur, bent u ook zo in Rotterdam of Utrecht voor een dagje uit, wellicht kunt u hier nog inspiratie op doen voor uw volgende weekendje weg bij Van der Valk.

Boek uw weekend weg