Restaurant LoeV

Geopend!

Van der Valk Hotel Gorinchem is voorzien van het sfeervolle à la carte restaurant LoeV. In dit restaurant kunt u genieten van ontbijt, lunch en diner

Openingstijden

Ontbijt
Maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 10.00 uur.
Zaterdag en zondag van 07.30 tot 11.00 uur.

Let op, in verband met Pasen is het ontbijt op zondag 9 april en maandag 10 april tot 10.30 uur. 

Lunch
Dagelijks van 12.00 tot 16.00 uur.

Diner
Dagelijks van 17.00 tot 21.30 uur.

Het verhaal achter LoeV

Met de naam LoeV duiken we de geschiedenis van Gorinchem in! LoeV is een afleiding van Slot Loevestein, het kasteel en fort dat veel voor de stad Gorinchem heeft betekend. Loevestein was een strategisch punt in de Hollandse waterlinie.

In deze moderne tijd is ons restaurant ook gevestigd op een strategisch punt, namelijk tussen rivieren de Waal en de Linge in én vlak naast de A15.

Diverse gerechten

Wij serveren nationale en internationale gerechten en uiteraard ontbreken een aantal klassieke Van der Valk gerechten niet. Veel gerechten zijn seizoensgebonden waardoor onze  regelmatig wisselt.

Kindermenu

Bij Restaurant LoeV wordt er ook aan de kleintjes gedacht! Speciaal voor onze jongste eters is er een heerlijk kindermenu samengesteld. Er is keuze uit een Hollands-, Argentijns en Amerikaans kindermenu.

Bekijk de  hier. 

Reserveren

Het reserveren van uw tafel is vereist, zodat u verzekerd bent van een tafel. Het maken van een reservering kunt u hier gemakkelijk online doen. Let op, de reservering is geldig vanaf het moment dat u van ons een bevestiging ontvangt. Bij niet tijdig arriveren zullen wij uw tafel een kwartier na aanvang van de reserveringstijd vrijgeven voor andere gasten. 

Let op, wenst u een boeking te maken voor 15 personen of meer? Neem contact op met onze salesafdeling door te mailen naar: sales@gorinchem.valk.com