Borrel en Feest bij Van der Valk Gorinchem

Organiseer uw feest of receptie in een van onze zalen bij Van der Valk Hotel Gorinchem. U bent van harte welkom met uw groep vanaf 30 personen. Gezellig met collega’s, vrienden of familie borrelen? Ons borrelarrangement is beschikbaar vanaf 10 personen en vanaf 30 personen is het ook mogelijk om een eigen ruimte te reserveren. U kunt uw evenement volledig personaliseren met onze aanvullende services, zodat uw feest of borrel geheel naar wens is.

Borrel- en feestarrangementen

Bij Van der Valk Gorinchem bieden we diverse arrangementen aan om uw borrel of feest tot een succes te maken. U kunt kiezen uit verschillende pakketten met heerlijke hapjes en drankjes. Ons borrelarrangement omvat een combinatie van warme en koude hapjes, gecombineerd met een drankenarrangement dat u naar wens kunt uitbreiden met exclusieve wijnen, speciaalbieren of cocktails.

Personaliseer uw evenement

Maak uw feest of borrel uniek door gebruik te maken van onze aanvullende services. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een dansvloer, zodat uw gasten kunnen dansen onder het genot van ons drankenarrangement en heerlijke hapjes. Of versier de ruimte met ballonnen of gethematiseerde decoraties. Alles is mogelijk!

Bekijk onze brochure

Vraag uw offerte aan

Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van uw evenement. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met elke stap van de planning. Of u nu een standaard arrangement kiest of liever een assortiment zelf samenstelt, onze experts helpen u graag om de perfecte combinatie te vinden. Van het eerste contact tot de laatste details op de dag zelf, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Vraag uw offerte aan