Vier Pinksteren bij Van der Valk Gorinchem

Pinksteren is het perfecte moment om tijd door te brengen met het gezin of met de hele familie. Bent u nog op zoek naar de ideale activiteit voor Pinksteren? Dan is de Pinksterbrunch bij Van der Valk Hotel Gorinchem iets voor u. Een leuke activiteit waarbij alles is verzorgd, zodat u met de hele familie gezellig Pinksteren kunt vieren. Of samen met uw familie, vrienden of kennissen genieten van een uitgebreide Live Cooking Pinksterdiner. Een unieke beleving voor het hele gezin, waar ook aan de kleinste gasten wordt gedacht!

Brunchen bij Van der Valk Gorinchem

Pinksterbrunch

Op deze speciale zondag openen wij onze deuren vanaf 12:30 uur voor een unieke brunchervaring. Bij onze Live Cooking Pinksterbrunch draait alles om gezellig samenzijn en culinair genieten. Laat u verrassen door de kookkunsten van onze chefs, die een variëteit aan heerlijke gerechten voor u hebben bereid!

Dineren bij Van der Valk Gorinchem

Live Cooking Pinksterdiner

Geniet samen met uw gezin van een uitgebreid diner tijdens Pinksteren. Onze chefs zullen u verrassen met een scala aan heerlijke gerechten. Het Pinksterdiner bij Van der Valk Gorinchem is het ideale moment om te genieten van een sfeervolle avond met uw familie en vrienden.

Pinksterweekend weg

Geniet met Pinksteren bij Van der Valk Gorinchem. Een lang weekend om weer even lekker te kunnen ontspannen. Heeft u al plannen voor het pinksterweekend? Wilt u er gezellig tussenuit met het gezin en/of vrienden? Dan is Van der Valk Gorinchem de perfecte keuze! 

Ontspannen pinksterweekend

Overnachten

Geniet van het vroege voorjaar vol met prachtige bloesem en groene vlaktes. Verblijf een weekend lang in luxe en maak gebruik van de faciliteiten in het hotel. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen door de bossen of langs het strand. Vervolgens kunt u genieten van een pinksterbrunch of pinksterdiner in het restaurant.