Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw receptie? Van der Valk Hotel Gorinchem biedt de ideale setting voor elke gelegenheid. Centraal gelegen aan de A15, is ons hotel gemakkelijk bereikbaar en biedt het uitstekende faciliteiten voor uw receptie.

Onze receptiezalen

Vanaf 30 aantal personen kunt u uw receptie organiseren in een van onze 11 moderne zalen. Elke zaal is voorzien van alle gemakken en kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. Onze zalen zijn ruim, stijlvol en bieden een sfeervolle ambiance voor uw gasten.

Arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen aan die speciaal samengesteld zijn voor recepties. Of u nu kiest voor een borrelarrangement, een drankenarrangement of dinnerspecials, wij zorgen ervoor dat uw receptie vlekkeloos verloopt. Onze borrelarrangementen omvatten een combinatie van dranken, warme en koude bites. Met ons drankenarrangement kunt u genieten van een selectie dranken uit ons binnenlands drankassortiment, met de mogelijkheid om dit uit te breiden met exclusieve wijnen, speciaalbieren, cocktails of buitenlands gedistilleerde dranken. Voor een culinaire ervaring bieden wij diverse dinnerspecials die uw gasten zeker zullen verrassen. Bekijk onze brochure voor alle arrangementen en mogelijkheden.

Overnachten

Wilt u volop genieten van uw avond zonder zorgen? Boek dan een kamer in Van der Valk Hotel Gorinchem en maak uw receptie helemaal compleet. Onze comfortabele hotelkamers bieden de perfecte plek om tot rust te komen na uw receptie. De volgende ochtend kunt u genieten van een luxe ontbijtbuffet om uw verblijf af te ronden.

Onze faciliteiten

Blijft u overnachten in ons hotel en heeft u tijd over om te genieten van onze andere faciliteiten? Dan nodigen wij u graag uit in onze wellness. Hier kunt u ontspannen in het zwembad, genieten van de verschillende sauna’s of gebruik maken van onze fitnessruimte. Ontdek de wellnessfaciliteiten van Van der Valk Hotel Gorinchem.

Vraag uw offerte aan