Restaurant Bar Stein

Welkom bij Restaurant Bar Stein. 

Gelegen in het hart van Van der Valk Gorinchem, biedt Restaurant Bar Stein een unieke ervaring. Met een flamboyante inrichting, intieme hoekjes en een grote bar, biedt ons restaurant een luxe, gezellige en ontspannen ambiance. Het is de perfecte plek voor fijnproevers die een avond uit willen in een intieme sfeer.

Onze keuken kenmerkt zich door een passie voor kwaliteit en authenticiteit, waarbij we de nadruk leggen op lokale en verse ingrediënten. Wij bieden een unieke culinaire ervaring met de Josper grill in het middelpunt. Het veelzijdige menu varieert van heerlijke voorgerechten zoals de ceviche of gebakken eendenlever tot luxe hoofdgerechten, waaronder onze Black Angus tournedos, Chateaubriand en dorade.

Of u nu een intiem diner voor twee wilt of een avond uit met vrienden, Restaurant Bar Stein biedt een omgeving die zowel warm als verfijnd is, geschikt voor elke gelegenheid en perfect voor het genieten van zowel klassieke als vernieuwde wereldgerechten.

   Reserveer   

Menukaart

Drinks & Bites

Restaurant Bar Stein is niet alleen de ideale locatie voor een intiem diner, maar biedt ook een gezellige ambiance voor een ontspannen drankje. Of u nu in de stemming bent voor een verfrissende cocktail, een speciaal biertje of gewoon wilt genieten van een van onze bites, bij ons vindt u altijd iets naar uw smaak.

Drankenkaart

Borrelkaart

Groepsreserveringen

Wenst u een boeking te maken voor 15 personen of meer? Dan kunt u gebruik maken van één van onze vaste menu's. Neem contact op met onze salesafdeling door te mailen naar: sales@gorinchem.valk.com

 

Van der Valk Gorinchem is, m.u.v. het terras bij Restaurant LoeV, huisdiervrij.  

Op al onze reserveringen zijn de de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.