Vaderdag bij Van der Valk Gorinchem

Zondag 16 juni is het weer zover, het is Vaderdag! Deze speciale dag laat Van der Valk Hotel Gorinchem niet zomaar voorbijgaan. Wilt u dit jaar eens een extra bijzondere Vaderdag maken voor uw vader, opa, vriend, man of geliefde? Na al die tijd van inspanning is het eindelijk tijd om lekker te ontspannen. En waar kan dat beter dan bij Van der Valk Hotel Gorinchem? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een heerlijke Vaderdag. Brunchen in Restaurant LoeV, borrelen bij Restaurant Bar Stein en overnachten in één van de comfortabele kamers.

Zondagsbrunch

Bent u toe aan wat ontspanning? Laat u dan culinair verrassen in Restaurant LoeV, het culinaire hart van Van der Valk Hotel Gorinchem. Strijk neer op de comfortabele stoelen of de heerlijke loungebanken en geniet van een heerlijke brunch, lunch of diner samen met uw (o)pa. In Restaurant LoeV zit u goed voor heerlijke gerechten à la carte of een spectaculair brunchbuffet. Van salades en luxe broodjes tot aan heerlijke vleesgerechten en vegetarische opties. Eetsmakelijk!

Reserveren

À la carte dineren

Op zoek naar een leuk Vaderdagcadeau? Dan is een diner bij Van der Valk Gorinchem altijd een goed idee! Onze twee restaurants, Restaurant LoeV en Restaurant Bar Stein, bieden ieder een unieke sfeer en menu. Bij Restaurant LoeV geniet u van een luxe en ontspannen ambiance, terwijl Restaurant Bar Stein uitblinkt met zijn flamboyante inrichting en intieme hoekjes. de ideale locatie voor een gezellige borrel of ongedwongen diner met uw Vader. Samen gezellig proosten, het ideale Vaderdagcadeau!

Overnachting

Na alle inspanning en het werken is het eindelijk tijd voor wat ontspanning. Een hotelovernachting is de ideale gelegenheid om samen bij te praten en heerlijk te relaxen. Met ruim 158 comfortabele kamers en suites in allerlei maten en klasses, is er keuze genoeg. Daarnaast is ons hotel van alle faciliteiten voorzien zoals stijlvolle restaurants, een sfeervolle bar en een casino. Boek uw overnachting