Live cooking dinerbuffet Van der Valk Gorinchem

Kunt u niet kiezen uit al het lekkers dat onze chefs voor u bereiden? Dan bent u in ons buffetrestaurant met een onbeperkte keuze aan het juiste adres! Beleef een heerlijke avond met familie of vrienden bij Van der Valk Gorinchem en geniet van ons uitgebreide Live Cooking Dinerbuffet. Laat u verrassen door een variëteit aan seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Heeft u specifieke dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten, zodat wij u een zorgeloze culinaire ervaring kunnen bezorgen.

Ons aanbod

Op zaterdagavond serveren wij een uitgebreid Live Cooking Dinerbuffet. Tussen 17:30-18:00 uur kunt u met een drankje plaatsnemen aan tafel, waarna het buffet om 18:00 uur wordt geopend door de Chef-kok. Diverse gerechten worden live voor u bereid en tevens staat er een uitgebreid buffet voor u klaar met onder andere diverse warme en koude gerechten, salades, soep en u kunt zelfs uw eigen poké bowl samenstellen!

Tijdens het diner serveren wij onbeperkt koffie, thee, frisdranken, huiswijn en tapbier. Vanaf 20:00 uur serveren wij een heerlijk dessert buffet. 

Kids

Ook aan de kleinste Valk bezoekers is gedacht, want in onze gezellige kinderhoek kunnen zij kleuren of een filmpje kijken. We hebben speciaal voor hen heerlijke kindergerechten zoals kipnuggets met frietjes, pannenkoeken en zelfs een chocoladefontein!

Bekijk hier het volledige menu


Tarieven

Volwassenen              €59,50 p.p.
Kids (4 tot 12 jaar)      €29,50 p.p.
Baby's (0 tot 4 jaar)    gratis

Reserveren 

Reserveer direct uw tafel via onderstaande link. Gebruik de zoekfunctie in onze agenda om de gewenste datum te kiezen. Tussen 15 juli en 30 augustus is ons Live Cooking Dinerbuffet niet beschikbaar.  

Reserveer voor het dinerbuffet 

 Groepen vanaf 30 personen hebben de mogelijkheid om via de 'Reserveren' knop een verzoek in te dienen voor ons buffet op dagen buiten het standaard weekendaanbod. Na onze goedkeuring van uw aanvraag, kunt u ook op deze dagen genieten van onze heerlijke buffetten.

 

Op al onze reserveringen zijn de de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.