Congres bij Van der Valk Gorinchem

Van der Valk Hotel Gorinchem biedt 11 multifunctionele meeting rooms voor uw congres. Onze faciliteiten bieden alle gelegenheid voor een succesvol congres of bijeenkomst van één of meerdere dagen. De locatie is goed te bereiken en direct gelegen aan de A15, met gratis parkeermogelijkheden. Dit maakt ons de ideale locatie als u op zoek bent naar een congreszaal in Zuid-Holland.

Onze congreszalen

U kunt tot maar liefst 500 personen een congres organiseren bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Wij hebben meerdere zalen die gebruikt kunnen worden als combinatiezalen, wat betekent dat u flexibel bent in uw opstellingen en ruimtegebruik. Voor grotere evenementen kunt u de zalen combineren om een grote plenaire sessie te houden, terwijl u ook de optie heeft om uw congres in meerdere subzalen te houden voor break-out sessies en workshops.

Onze zalen zijn modern ingericht en voorzien van alle benodigde technologieën, zoals audiovisuele apparatuur, gratis WiFi, en voldoende daglicht. Wij hebben de juiste ruimte en voorzieningen om uw congres tot een succes te maken.

Vraag uw offerte aan

Arrangementen

Bij Van der Valk Gorinchem bieden we diverse vergaderarrangementen. Ontdek welk arrangement het beste bij uw wensen past of bespreek de mogelijkheden met ons Meeting & Events team.

Bekijk onze brochure

Overnachten

Heeft u een meerdaags congres of wilt u na het congres blijven overnachten? Dat is zeker mogelijk bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Onze luxe en comfortabele hotelkamers bieden de perfecte plek om tot rust te komen na een informatieve dag. Daarnaast kunt u gebruik maken van de ontspanningsfaciliteiten van het hotel, zoals onze wellness met zwembad, sauna’s, en fitnessruimte.