Vier kerst bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Van der Valk Hotel Gorinchem is volledig in kerstsfeer en wij nodigen u uit om deze bijzondere dagen bij ons te vieren. We bieden speciale kerstarrangementen aan voor een onvergetelijke viering. Of u nu met familie, vrienden of collega's komt, wij zorgen voor een warme en feestelijke ervaring. 

Vanaf september beschikbaar: ons aanbod voor kerstavond, eerste en tweede kerstdag! Onze sfeervolle setting en gastvrije service zorgen ervoor dat uw kerst bij Van der Valk Gorinchem een bijzondere ervaring wordt. 

We hebben diverse feestdagenspecials voor grotere (zakelijke) groepen samengesteld, om u en uw gezelschap een heerlijke tijd te bezorgen. Deze specials zijn te reserveren van 6 december t/m 23 december.

Maak uw kerst onvergetelijk en vier de feestdagen met ons!

(Zakelijke) Groepen

Feestdagenarrangementen

Laat u betoveren door de feestelijke sfeer in ons hotel. Ontdek onze speciaal samengestelde feestdagenarrangementen voor (zakelijke) groepen en beleef een magische kerst waarbij u volledig wordt ontzorgd en optimaal kunt genieten van deze sfeervolle dagen. Boekbaar van 6 december t/m 23 december.