Fietsen

Verken Gorinchem per fiets
Gorinchem is de ideale bestemming voor een fietsvakantie of fietstocht. Huur een fiets en verken de mooie en rustige omgeving. Start uw fietsroute vanuit Van der Valk Gorinchem.

De stad Gorinchem biedt diverse fietsroutes die gelegen zijn in een groot rivierengebied. Fiets rond de pont en geniet van het uitzicht over het water. Of neem de oer-Hollandse fietsroute en bekijk de molens van Gorinchem.

Liever de omgeving van Gorinchem verkennen? Fiets dan richting Utrecht en bekijk de Hollandse Waterlinie met haar forten, kastelen en vestingen. Of fiets van Gorinchem naar Geldermalsen en fiets door de fruittuin van Nederland in de Betuwe.

Een bezoek aan Dordrecht is ook zeker de moeite waard als je gaat fietsen in de omgeving van Gorinchem. Fiets tijdens de route langs het Nationaal Park De Biesbosch, bezoek het centrum van Dordrecht en bekijk het stadhuis, het Hof van Holland en het Dordrechts Museum.

Ontdek de unieke combinatie van fietsen en culinair genieten met ons Happen en Trappen-arrangement. Geniet van een prachtige fietstocht langs de Linge en de Oud Hollandsche Waterlinie, inclusief een vijfgangendiner in diverse lokale restaurants. Perfect voor wie de schoonheid van de omgeving wil verkennen en tegelijkertijd wil genieten van heerlijke lokale gerechten.

Geniet na de fietstocht van een welverdiende wellness, neem een duik in het zwembad. Kom ontbijten, lunchen of dineren in ons sfeervolle à la carte restaurant en ontspan in onze luxe hotelkamers. Zin in een fietsvakantie?

Boek nu uw kamer

Fietsroutes

Wilt u de omgeving ontdekken maar heeft u nog geen idee waar u heen kunt? Download onze gratis valk.bike app en ontdek de leukste en mooiste fietsroutes in Gorinchem en de omgeving.

Download de app