Condoleance bij Van der Valk Gorinchem

Na het overlijden van een dierbare staat de wereld even stil. In deze moeilijke tijd staat Van der Valk Hotel Gorinchem voor u klaar om u te ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, om u volledig te ontzorgen.

Onze faciliteiten

Van der Valk Gorinchem beschikt over 11 stijlvolle zalen die volledig zijn uitgerust voor condoleances. Of u nu een intieme bijeenkomst heeft of een grotere groep verwacht, wij hebben altijd een passende ruimte voor uw gezelschap. Onze zalen bieden een rustige en respectvolle omgeving waarin u samen kunt komen om herinneringen te delen en uw dierbare te herdenken.

Arrangement

Wij bieden verschillende arrangementen aan, zodat u en uw gasten in alle rust kunnen napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de organisatie.

Wij werken nauw samen met uw uitvaartverzorger om de diensten op elkaar af te stemmen. Samen zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een condoleance bij Van der Valk Hotel Gorinchem? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0183-799992.

Vraag uw offerte aan