Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Gorinchem

Gezellig samen logeren bij Hotel Gorinchem kan ook als gezin. Zo beschikken wij over extra kinderbedjes voor de allerkleinste en heeft onze familie suite een extra slaapkamer voor kinderen. De kinderen komen gegarandeerd met een brede glimlach uit bed, want ze hebben een eigen glijbaan in de slaapkamer! Zijn uw kinderen al wat ouder, kies dan voor onze hotelkamers met een ‘connecting door’ waarmee u eenvoudig van de ene naar de ander hotelkamer kunt lopen.

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens uw verblijf in Van der Valk Hotel Gorinchem met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk! Van een bezoek aan de Avonturenboerderij in Molenaarsgraaf tot het verkennen van de omgeving en een ridderlijk avontuur bij Slot Loevestein. Maar ook binnen onze hotels wachten diverse activiteiten op u: een interactieve speelhoek voor onze jongste gasten, een verfrissende duik in het zwembad voor kinderen met een zwemdiploma en een bezoek aan de bioscoop als ontspannen gezinsuitje. Voor elk wat, zowel buiten als binnen de comfortabele setting van ons hotel.