Genieten bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Ontdek onze restaurants

Restaurant Stein

Sfeervol en luxe

Restaurant Bar Stein is een sfeervol restaurant met een flamboyante inrichting. Geniet van het uitzicht op de open keuken, het cocktail shaken of een mooie fles wijn die ontkurkt wordt. In Stein kunt u overheerlijk dineren in een wat intiemere setting, maar ook voor alleen een drankje met bites bent u van harte welkom.

Live Cooking buffetrestaurant

Zondagsbrunch en Dinerbuffet

Wij verwelkomen u graag in ons Live Cooking restaurant waar wij vanaf 1 september een uitgebreide Zondagsbrunch en op zaterdagavond een Live Cooking Dinerbuffet serveren. Geniet van het uitgebreide en luxe Live Cooking buffet met diverse warme en koude gerechten, salades en overheerlijke desserts. Ook aan de kleinste bezoekers wordt gedacht. Reserveer nu! 

Wij verwelkomen u graag in ons gloednieuwe à la carte restaurant LoeV. Onze chefs bereiden in de open keuken verse seizoensgebonden gerechten, zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Zo kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijke (zakelijke) lunch & diner. 

Vier de feestdagen

Kerstspecials

Stap tijdens de feestdagen in een wereld vol warmte en magie bij Van der Valk Gorinchem. Geniet van sfeervolle kerstbrunches en ontdek onze verschillende dinermogelijkheden. Maak deze kerst onvergetelijk!

Uiteten met de kids

Kindermenu

Bij Restaurant LoeV wordt er ook aan de kleintjes gedacht! Speciaal voor onze jongste eters is er een superleuk kindermenu samengesteld. Er is keuze uit een Hollands, Argentijns en Amerikaans kindermenu.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten