Genieten bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Ontdek onze restaurants

À la carte restaurant

7 januari geopend (hotelgasten)

Wij verwelkomen u graag in ons gloednieuwe à la carte restaurant. Onze chefs bereiden verse seizoensgerechten zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Zo kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijke (zakelijke) lunch & diner. De hele dag bent u welkom voor een vers gebrouwen kopje koffie/thee met een lekker gebakje. Dit is allemaal mogelijk in het à la carte restaurant van Hotel Gorinchem. Wij verwelkomen u graag!

De Brasserie Bar is te vinden op de begane grond en is een ideale plek om af te spreken met familie en vrienden of voor een zakelijke afspraak. De sfeer is ongedwongen, de muziek is overdag ontspannen. Deze ambiance zorgt ervoor dat veel hotelgasten hier nog even kunnen ontspannen. In de Brasserie Bar kunt u genieten van shared dining. Bent u benieuwd naar onze heerlijke lokale biertjes, bijzondere wijntjes of een hemels lekkere cocktail? Kom genieten in onze bar!

Live Cooking restaurant

Voorjaar 2023 geopend!

Geniet van ons Live Cooking Restaurant! Laat u verrassen door de varieteit aan seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks koken samen met hun team heerlijke à la minute gerechten, een breed assortiment van vlees- en visgerechten en voldoende keuze voor vegetariërs. Heeft u een intolerantie of een allergie? Geef dit gerust aan en onze collega's helpen u graag verder zodat ook u zorgeloos kunt genieten.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten