Genieten bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Ontdek onze restaurants

Genieten met het hele gezin

Live Cooking Buffet

Ontdek culinaire verwennerij met het hele gezin. Op zaterdag kunt u genieten van een overheerlijk live cooking dinerbuffet. Laat u verrassen door een selectie van heerlijke gerechten, waaronder diverse warme en koude opties en overheerlijke desserts. Een ideale manier om uw weekend smakelijk en gezellig te beginnen. Reserveer nu en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring.

Restaurant Bar Stein

Sfeervol en luxe

Restaurant Bar Stein is een sfeervol restaurant met een flamboyante inrichting. Geniet van het uitzicht op de open keuken, het cocktail shaken of een mooie fles wijn die ontkurkt wordt. In Stein kunt u verfijnd dineren in een wat intiemere setting, maar ook voor alleen een drankje met bites bent u van harte welkom.

Wij verwelkomen u graag in ons à la carte Restaurant LoeV. Onze chefs bereiden in de open keuken verse seizoensgebonden gerechten, geïnspireerd door zowel nationale als internationale smaken. Geniet van een smaakvolle (zakelijke) lunch en dinerervaring in ons restaurant.

De dag goed beginnen?

Ontbijten in het hotel

Wilt u de dag extra goed beginnen? Kies dan voor het uitgebreide ontbijtbuffet van Van der Valk Hotel Gorinchem. Met een ruime keuze aan verse broodjes, croissants, broodbeleg, warme eiergerechten, fruit en yoghurt heeft het ontbijtbuffet alle ingrediënten in huis voor een goed begin van de dag. Eetsmakelijk!

Uiteten met de kids

Kindermenu

Bij Restaurant LoeV wordt er ook aan de kleintjes gedacht! Speciaal voor onze jongste eters is er een superleuk kindermenu samengesteld. Er is keuze uit een Hollands, Argentijns en Amerikaans kindermenu. Voor ieder wat wils!

Voedselveiligheid

Bureau de Wit Keurmerk

Van der Valk Hotel Gorinchem is trots te kunnen melden dat we het Keurmerk Voedselveiligheid hebben ontvangen van Bureau de Wit! Dit keurmerk bevestigt onze aantoonbare en structurele inzet voor voedselveiligheid, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van onze culinaire ervaringen.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten