Genieten bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Ontdek onze restaurants

Restaurant LoeV

Nieuw geopend

Wij verwelkomen u graag in ons gloednieuwe à la carte restaurant LoeV. Onze chefs bereiden verse seizoensgebonden gerechten zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Zo kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijke (zakelijke) lunch & diner. Dit is allemaal mogelijk in het à la carte restaurant LoeV bij Hotel Gorinchem. Bekijk de menukaart

Restaurant Bar Stein

Nieuw geopend

Restaurant Bar Stein is te vinden op de begane grond en is een ideale plek om af te spreken met familie, vrienden of collega's. De sfeer is ongedwongen en de muziek zorgt overdag voor een ontspannen sfeer.  Bent u benieuwd naar onze heerlijke lokale biertjes, bijzondere wijntjes of een lekkere cocktail? Bekijk de menukaart en kom genieten in onze bar!

Live Cooking restaurant

Najaar 2023 geopend!

Geniet van ons Live Cooking Restaurant! Laat u verrassen door een variëteit aan seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks koken samen met hun team heerlijke à la minute gerechten, een breed assortiment van vlees- en visgerechten en voldoende keuze voor vegetariërs. Voor ieder wat wils!

Uiteten met de kids

Kindermenu

Bij Restaurant LoeV wordt er ook aan de kleintjes gedacht! Speciaal voor onze jongste eters is er een heerlijk kindermenu samengesteld. Er is keuze uit een Hollands-, Argentijns- en Amerikaans kindermenu.

Bekijk de menukaart hier. 

Ultiem ontspannen

Roomservice

Liever iets langer blijven liggen? Speciaal voor de uitslapers heeft Hotel Gorinchem roomservice. Zo kunt u op uw kamer genieten van een ontbijt op bed met een vers kopje koffie. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende lunch- en dinergerechten via de roomservice te bestellen.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten