Genieten bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Ontdek onze restaurants

Restaurant Bar Stein

Sfeervol en luxe

Restaurant Bar Stein is een sfeervol restaurant met een flamboyante inrichting. Geniet van het uitzicht op de open keuken, het cocktail shaken of een mooie fles wijn die ontkurkt wordt. In Stein kunt u overheerlijk dineren in een wat intiemere setting, maar ook voor alleen een drankje met bites bent u van harte welkom.

Buffet restaurant

Live Cooking Dinerbuffet

Ontdek de culinaire verwennerij in ons buffetrestaurant waar wij elke zaterdagavond een Live Cooking Dinerbuffet presenteren. Laat u betoveren door een selectie van heerlijke gerechten, waaronder een aantal echte Valk klassiekers. Op het buffet kunt u onbeperkt kiezen uit diverse warme en koude gerechten, salades en overheerlijke desserts. Daarnaast worden er diverse gerechten door onze chefs live voor u bereid. 

Wij verwelkomen u graag in ons à la carte restaurant LoeV. Onze chefs bereiden in de open keuken verse seizoensgebonden gerechten, geïnspireerd door zowel nationale als internationale smaken. Geniet van een smaakvolle (zakelijke) lunch en dinerervaring in ons restaurant.

Feestdagen

Moederdag

Verwen uw moeder op Moederdag met onze speciale Moederdagbrunch in ons Live Cooking Restaurant. Geniet met het hele gezin van heerlijke gerechten, vers jullie bereid. Of ga voor onze exclusieve High Cocktail in Restaurant Bar Stein, een heerlijke manier om samen te proosten op deze bijzondere dag.

Uiteten met de kids

Kindermenu

Bij Restaurant LoeV wordt er ook aan de kleintjes gedacht! Speciaal voor onze jongste eters is er een superleuk kindermenu samengesteld. Er is keuze uit een Hollands, Argentijns en Amerikaans kindermenu. Voor ieder wat wils!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten