Groepsdiner bij Van der Valk Gorinchem

Bij Van der Valk Gorinchem bieden we diverse mogelijkheden zodat u uitgebreid kunt dineren met uw gezelschap. Of u nu met een kleine groep komt of met een groot gezelschap, wij hebben de perfecte oplossing voor uw diner.

À la carte dineren

Voor groepen tot 15 personen bieden wij de mogelijkheid om à la carte te dineren in een van onze restaurants, Restaurant LoeV of Restaurant Bar Stein. Hier kunt u genieten van een breed scala aan heerlijke gerechten, bereid met de beste ingrediënten. Onze sfeervolle restaurants bieden de perfecte setting voor een intiem diner met vrienden, familie of collega’s.

Groepsmenu

Voor groepen groter dan 15 personen kunt u gebruikmaken van onze 3-gangen keuzemenu’s. Deze menu’s zijn zorgvuldig samengesteld door onze chef-koks en bieden een seizoensgebonden diner dat gedurende het jaar verandert. Heeft u dieetwensen of allergenen? Laat het ons weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Groepsmenu

Buffetten

Voor groepen vanaf 30 personen presenteren wij diverse buffetten inclusief een binnenlands gedistilleerd drankenarrangement. Onze buffetten zijn rijkelijk gevuld met een scala aan gerechten, zodat er voor iedereen iets lekkers is. Daarnaast hebben wij onze Chef’s Choice, waarbij onze chef u graag verrast met wereldkeukengerechten in handformaat. Kies uit zeven gerechten die wij in een avondvullend programma serveren.

Wist u dat u zelfs ons Live Cooking buffetrestaurant exclusief kunt reserveren vanaf 60 personen? Laat u verrassen door de verschillende seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chefs bereiden heerlijke à la minute gerechten voor u klaar, zodat u en uw gasten kunnen genieten van verse en smaakvolle maaltijden.

Bekijk onze brochure

Boek uw groepsdiner

Bij Van der Valk Gorinchem zorgen wij ervoor dat uw groepsdiner een onvergetelijke ervaring wordt. Of u nu kiest voor een à la carte diner in een van onze restaurants, een speciaal samengesteld groepsmenu, of een uitgebreid buffet, wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. Onze chefs en bedieningspersoneel zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk diner.

Vraag uw offerte aan