Paasbrunch

De paasdagen zijn het perfecte moment om tijd door te brengen met het gezin of met de hele familie. Bent u nog op zoek naar de ideale activiteit voor Pasen? Dan is de Paasbrunch van Van der Valk Hotel Gorinchem iets voor u. Een leuke activiteit waarbij alles is verzorgd zodat u met de hele familie gezellig Pasen kan vieren. Samen met uw familie, vrienden of kennissen geniet u van een uitgebreide Live Cooking Paasbrunch in het Live Cooking buffet restaurant van Hotel Gorinchem. Een unieke paasbeleving voor het hele gezin!

De feestelijke paasbrunch van Hotel Gorinchem

Op 1e en 2e Paasdag ontvangen wij u graag met een feestelijke welkomstcocktail en trappen we het spectaculaire Paasbuffet af en proosten we op een geslaagde brunch. Laat u verrassen door een variëteit aan seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks maken iedere dag met liefde de lekkerste gerechten voor u klaar; van verse broodjes, croissants en eiergerechten tot aan verschillende vlees- en vissoorten, vleeswaren en vegetarische gerechten. Ook een scala aan warme- en koude gerechten mag natuurlijk niet ontbreken. Een fantastisch dessert ter afsluiting van een gezellige brunch met familie of vrienden maakt het feest compleet.

Naast de lekkerste gerechten zijn ook koffie, thee, jus d ’Orange, Chocomel, Fristi, sap en melk bij de Paasbrunch inbegrepen. Zo wordt u volledig ontzorgd en hoeft u alleen nog maar te genieten. Uiteraard is ook aan onze jongste eters gedacht met speciale kindergerechten en snacks. En wie weet komt ook de paashaas langs.

Wanneer is de Live Cooking Paasbrunch?

Eerste paasdag 9 april 2023 vanaf 11:30 tot 14:00 uur. 
Tweede paasdag 10 april 2023 vanaf 11:30 tot 14:00 uur

Liever een overnachting?

Wilt u de Paasbrunch uitbreiden met een ontspannende overnachting? De ruime, moderne kamers van Van der Valk Hotel Gorinchem staan garant voor een ontspannen verblijf. Overdag geniet u in goed gezelschap van een culinaire Paasbrunch en daarna komt u heerlijk tot rust tijdens een overnachting.

Reserveren

Wilt u ook genieten van onze uitgebreide Paasbrunch in Van der Valk Hotel Gorinchem? Reserveer dan hier uw tafel voor eerste Paasdag via onze website. En reserveer hier voor tweede Paasdag.

Fijne Paasdagen!