Goud en Nieuw

Om 2023 stijlvol af te sluiten, organiseren we voor de laatste keer van het jaar een speciaal Live Cooking dinerbuffet. Geniet van een avond vol culinaire hoogstandjes en feestelijke gezelligheid. En voor wie het nieuwe jaar met ons wil inluiden, bieden we ons exclusieve 'Goud en Nieuw Arrangement'. Vier oud en nieuw bij Van der Valk Gorinchem!

Live Cooking Buffet

Goud en Nieuw diner buffet

Neem afscheid van het jaar in stijl met ons Goud en Nieuw Dinerbuffet. U bent van harte uitgenodigd om deze speciale avond met ons te vieren. Ons buffet opent om 18:30 uur en biedt een rijkdom aan smaakvolle warme en koude gerechten, zorgvuldig bereid door onze chefs. U begint de avond met een welkomstglas bubbels en geniet daarna van een divers en heerlijk buffet.

Ontspannen overnachten

Goud en Nieuw Arrangement

Geniet tijdens oud en nieuw van luxe en comfort, compleet met ons sprankelende Goud en Nieuw Live Cooking Dinerbuffet op oudejaarsavond.

Sluit het jaar af in stijl

Zakelijke oudejaarsborrel

Van der Valk Gorinchem is de ideale locatie om uw nieuwjaarsborrel te organiseren en het nieuwe jaar in stijl te vieren. Ons toegewijde team heeft twee speciale pakketten samengesteld om ervoor te zorgen dat u en uw collega's het nieuwe jaar op een geweldige manier kunnen beginnen.