bij Van der Valk Gorinchem

Aankomende evenementen

31 maart en 1 april

Pasen

Deze Pasen nodigen wij u uit voor een unieke ervaring bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Of u nu een intiem moment wilt delen met uw beste vriend of vriendin, of uitbundig wilt vieren met het hele gezin, wij bieden de perfecte paasactiviteiten op zowel eerste als tweede paasdag

Iedere 1e zondag van de maand

StoryTrail Theaterwandeling

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt de verteller de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Op elke straathoek ligt er wel een fantastisch verhaal op je te wachten...De verteller brengt het verhaal van Gorinchem met vaart, humor en liefde voor de stad. 

31 maart en 1 april 2024

Pasen

Deze Pasen nodigen wij u uit voor een unieke ervaring bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Of u nu een intiem moment wilt delen met uw beste vriend of vriendin of Pasen uitbundig wilt vieren met het hele gezin, wij bieden de perfecte paasactiviteiten op zowel eerste als tweede paasdag.

Iedere 1e woensdag van de maand

Voorleeshelden

Al enkele jaren werkt het Natuurcentrum samen met de Voorleeshelden van bibliotheek AanZet. Tijdens een maandelijks voorleesuurtje leest een vrijwilligster van de bibliotheek voor aan kinderen van 4 t/m 8 jaar. Zij zal boeken uitkiezen met thema's als de natuur, het milieu en bijvoorbeeld afval.

De Vestingloop Gorinchem vindt weer plaats op zondag 3 maart 2024. Een gezellig hardloopevenement voor iedereen. Er is een 1 km familieloop voor kinderen t/m 12 jaar, een 5 km loop met een prachtig parcours over de vestingwallen, voor de wat meer getrainde loper een uitdagende 10 km loop en de Halve Marathon voor de fanatieke hardlopers.

Haal je Flippomap en trolletjes maar van zolder en stof je Backstreet Boys en Spice Girls CD af! Kijk Full House, Dommel en Titanic nog maar een keer terug, want we gaan op woensdagavond 20 maart vanaf 19:30 terug naar die heerlijke tijd met de We Love the 90s & 00s Quiz met Muziekbingo. In deze Quiz met Muziekbingo gaan we langs de mooiste herinneringen, de leukste fragmenten en natuurlijk de lekkerste muziek! Geef je team (max 6p) op!

Maak u klaar voor een avond die al uw zintuigen zal prikkelen bij Feed Your Soul Dine en Dance event op zaterdag 6 april 2024. Waar culinaire gerechten en heerlijke soul muziek samensmelten tot een onvergetelijke ervaring. Laat u meeslepen door de muzikale klanken van Juni Juliet, bekend van Crazy Piano’s in Scheveningen.Deze all-inclusive ervaring zorgt ervoor dat u voor €89 per persoon een hele avond kunt genieten van een culinair diner, een onbeperkt drankenarrangement, een midnightsnack en swingende afterparty.

1 april t/m 31 oktober 2024

Torenklimmen

Ga torenklimmen onder begeleiding van een gids. Dat kan vanaf 1 april tot en met 31 oktober, ook 's avonds! Wel even vooraf reserveren bij de VVV.

Na het beklimmen van de 256 treden ben je boven en wacht je een prachtig uitzicht over Gorinchem en omstreken. Een rondleiding duurt anderhalf uur en is vanaf 8 jaar. 

14 april 2024 t/m 27 oktober 2024

Vestingrondleiding

In deze rondwandeling leer je wat over de vestinggeschiedenis, de vestingwerken en over de militaire gebouwen in de stad. De wandeling is gratis op de tweede en de laatste zondag van de maand, behalve in het winterseizoen.

Op de laatste zondag van de maand gaat de route langs diverse gebouwen in de stad en over de zuidelijke en oostelijke vestingwal. Op de tweede zondag van de maand gaat de route via de westelijke en noordelijke vestingwal.