bij Van der Valk Gorinchem

Aankomende evenementen

Hup Holland Hup! Deze zomer vieren we de Oranjezomer in onze sportsbar!
Kom alle EK-wedstrijden bij ons kijken op een groot scherm en juich samen met andere fans voor Nederland en de andere landen!
Ook de Olympische Spelen zullen niet ontbreken.

15, 16, 17 augustus 2024

Buitenbioscoop Stadswal

Van 15 tot en met 17 augustus wordt het binnenplein van Koninklijke Harmonie de Bazuin weer sfeervol verlicht voor drie magische filmavonden op de Stadswal! Op donderdag 15 augustus kijkt u naar El Paraiso, een Italiaans-Colombiaans verhaal over de band tussen een man, zijn moeder en zijn afkomst. Vrijdag 16 augustus schittert Nicolas Cage weer op ons witte doek. Zaterdag 17 augustus ziet u Adam Driver als ex-autocoureur Enzo Ferrari, samen met Penélope Cruz als zijn echtgenote! 

17 augustus 2024

Gorcums Wijnfestival

Aan de Gorcumse Stadswal, rondom de Molen Nooit Volmaakt op de Bagijnenwalstraat, vindt het meest culinaire evenement van het jaar plaats. Geniet van heerlijke happen van de foodtrucks. Welke wijn je daar bij drinkt? Vraag advies aan de verschillende wijnspecialisten die wijnen schenken uit alle windstreken.

Neem plaats aan een tafeltje in de wijntuin, onder het genot van jouw perfecte wijn-spijs combinatie luister je daar naar de ontspannende klanken van de singer-songwriters op het podium. 

19 tot 23 augustus 2024

Timmerdorp

Ook deze zomer vind je weer een Timmerdorp Buiten de Waterpoort. Met dit jaar als thema: de Ruimte. Alle kinderen vanaf 5 jaar tot en met groep 8 van de basisschool (ongeacht welke leeftijd de kinderen dan hebben) zijn van harte welkom. Zij houden zich een week lang bezig met het bouwen en versieren van hutten, heerlijk sporten en gezellige spelletjes spelen. 

20 tot 25 augustus 2024

Zomerfeest Gorinchem

De laatste week van de zomervakantie is het feest in Gorinchem. Elk jaar sluiten we de vakantie af met zes dagen vol muziek voor jong en oud. Een muzikaal feestje van formaat!

24 en 25 augustus 2024

Bellenblaasfestijn Loevestein

Ontdek de geheimen achter het maken van gigantische bellen en bewonder de demonstraties van een echte bellenblaaskunstenaar. Laat je betoveren door de prachtige vormen en kleuren van de reusachtige bellen die door de lucht zweven. Natuurlijk mogen bezoekers ook zelf experimenteren. Probeer verschillende technieken uit en maak bellen in alle soorten en maten, met diverse vormen en patronen.

25, 26 en 27 augustus 2024

Trendz beurs Najaar

Trendz is hét inspiratie– en inkoopmoment op het gebied van home deco & lifestyle.

30, 31 augustus, 1 september 2024

Pasar Malam Istimewa

Van 30 augustus t/m 1 september is de Pasar Malam Istimewa, met een XL editie, in de Evenementenhal van Gorinchem!

13 - 14 -15 september 2024

Wheels Mariënwaerdt

Wheels is hét toonaangevende auto-evenement dat wordt georganiseerd op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt. Wheels Mariënwaerdt is een festijn voor elke autoliefhebber en biedt een brede kijk op de wereld van mobiliteit. Van gerestaureerde klassieke auto’s die de rijke geschiedenis van de automobielindustrie weerspiegelen, tot de nieuwste hedendaagse modellen, toekomstige innovaties en supercars. Het evenement is een unieke belevenis voor de hele familie en de moeite waard om te bezoeken. Maak er gelijk een gezellig weekend weg van met een overnachting

14 september 2024

Open monumentendag

Gorinchem doet ook dit jaar weer mee aan de Open Monumentendag. Zaterdag 14 september zijn een aantal markante gebouwen gratis te bezoeken tussen 10 en 17 uur. Een unieke kans om binnen te kijken in monumenten die meestal gesloten zijn, gratis musea te bezoeken of mee te doen aan gratis activiteiten. De Werkgroep Vesting Gorinchem opent ook ieder jaar vestingonderdelen die normaal gesloten zijn. 

22, 23 en 24 september 2024

Interieur Collectie Dagen

InCoDa is het B2B event in de Evenementenhal voor de woninginrichter en andere interieurprofessionals om de nieuwste collecties, designs en trends bij prominente en nieuwe merken te ontdekken op het gebied van ruimtebekleding in de woning- en projectinrichting. Ontdek en word geïnspireerd in de prachtige showrooms en tijdens masterclasses en demo’s.