Ontbijten bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Welkom bij Van der Valk Hotel Gorinchem, waar de dag goed begint met een stevig en gevarieerd ontbijt. Ons uitgebreide ontbijtbuffet biedt voor ieder wat wils, of u hotelgast bent of niet, iedereen is van harte welkom.

Reserveer voor het ontbijt

Ontbijtbuffet

Geniet van een ruime selectie aan vers bereide gerechten. Van warme croissantjes tot diverse eiergerechten, we bieden het allemaal. U kunt op maandag tot vrijdag van 06.00 tot 10.00 uur genieten, en in het weekend van 07.30 tot 10.30 uur.

Elke ochtend verwelkomt ons enthousiaste team u voor een uitgebreid, vers ontbijt in ons restaurant. Uniek aan het ontbijt is de Live Cooking en buffetvorm waarin het ontbijt wordt geserveerd. Hierdoor kunt u onbeperkt genieten van de meest uiteenlopende ontbijtgerechten en -dranken. Meteen bij binnenkomst komt de heerlijke geur van versgebakken broodjes u al tegemoet en kunt u beginnen met een warm croissantje. Naast een ruim assortiment aan broodsoorten beschikt ons buffet over vele vlees-, vis- en kaassoorten. Ook verschillende eiergerechten zijn bij ons ontbijtbuffet inbegrepen, zoals een boerenomelet ter plekke voor u bereid. Tot slot kunnen liefhebbers van een gevuld bakje yoghurt ook bij ons ontbijtbuffet terecht. Wij bieden een ruime keuze aan yoghurt, zuivel, cruesli, noten, zaden en fruit. Ideaal voor een goed begin van de dag. Eet smakelijk!

Prijs ontbijt

Volwassenen €19,50                          
Kinderen         €9,50

Reserveer voor het ontbijt

Van der Valk Gorinchem is, m.u.v. het terras bij Restaurant LoeV, huisdiervrij.