Vergaderen bij Van der Valk Gorinchem

Vergaderen in een moderne vergaderruimte kan bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Huur een zaal voor uw vergadering, seminar, congres of andere bijeenkomst. Ons professionele Meetings & Events team helpt u graag met het bepalen van de juiste zaal. U heeft de keuze uit diverse vergaderarrangementen of u kunt onze experts raadplegen voor een arrangement op maat.

Bekijk het zalenoverzicht

Vergaderzaal Gorinchem

Dankzij de centrale ligging aan de A15 is Van der Valk Hotel Gorinchem de ideale plek voor het huren van een vergaderruimte. U kunt gemakkelijk en gratis parkeren bij het hotel. Heeft u een elektrische auto? Geen probleem, wij beschikken over diverse laadpalen, zoals onze Eneco laadpalen. Dit maakt Van der Valk Gorinchem de ideale locatie voor uw vergadering

Vergaderruimte Zuid-Holland

Heeft u een meeting gepland en bent u op zoek naar een centrale vergaderlocatie in Zuid-Holland? Dan is Van der Valk Hotel Gorinchem de locatie voor u! Met 11 multifunctionele zalen heeft u ruim keuze. De ruimtes zijn voorzien van moderne vergaderfaciliteiten, waaronder audiovisuele apparatuur en gratis WiFi. We hebben diverse arrangementen voor u samengesteld, zodat uw meeting tot in de puntjes is geregeld.

Vergaderarrangementen

Bij Van der Valk Hotel Gorinchem kunt u kiezen uit verschillende vergaderarrangementen die zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Onze standaard arrangementen omvatten alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst, van zaalhuur tot catering. Indien gewenst, kunnen we ook een arrangement op maat voor u samenstellen. Bekijk onze brochure voor meer informatie.

Overnachten

U kunt er zelfs voor kiezen om u en uw (buitenlandse) gasten bij ons te laten verblijven in een van onze comfortabele kamers. Hierdoor zijn u en uw gasten direct op locatie en kunnen ze de dag goed beginnen met ons heerlijke ontbijtbuffet. Na uw meeting kunt u nog even genieten van onze wellnessfaciliteiten, zoals het zwembad, de sauna’s en de fitnessruimte. Sluit de dag af met een heerlijk diner in een van onze restaurants,

Vraag uw offerte aan

Maak uw vergadering, seminar of congres tot een succes bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw vergaderruimte te reserveren. Ons team staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw bijeenkomst.

Vraag uw offerte aan

Neem contact op met ons Meeting & Events team of bel ons op 0183-799992. Wij kijken ernaar uit om uw vergadering tot een succes te maken!