Een vergadering, iets te vieren of een borrel?

Ontdek onze mogelijkheden

De 11 multifunctionele congres- en vergaderruimtes zijn sfeervol ingericht en bieden ruimte aan 2 tot 230 personen. De multifunctionele ruimtes van Hotel Gorinchem zijn stijlvol ingericht met veel daglicht en voorzien van effectieve vergadertechnologieën en faciliteiten. Deze vergaderlocatie is centraal gelegen aan de A15 en daarom de perfecte locatie voor uw vergadering of evenement in Gorinchem!

Onze salesafdeling is telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 via telefoonnummer: 0183-799992

MOGELIJKHEDEN

Offerte op maat

Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw vergadering, heeft u iets te vieren of organiseert u een evenement? Wij hebben de faciliteiten in huis voor uw familiefeest, babyshower, bruiloft, bedrijfsfeest, brainstorm, receptie of training. Daarnaast hebben we ruimte voor kleinschalige vergaderingen in onze boardrooms. Onze ervaren medewerkers assisteren u graag bij het organiseren van uw bijeenkomst of evenement. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze mogelijkheden.

groepsreserveringen

Uitgebreid dineren

Gezellig dineren met vrienden, familie of collega’s? In ons restaurant heeft u met een groep tot 15 personen keuze van de kaart en tot 30 personen kunt u gebruikmaken van het

3-gangen keuzediner, dit is een seizoensgebonden diner en verandert daarom gedurende het jaar. 

Feestdagen

Kerstborrel

Laat ons uw zakelijke kerstborrel organiseren en creëer samen met uw team mooie herinneringen. Wij bieden pakketten op maat, inclusief decoratie, geluidsinstallatie en heerlijk eten. Geniet van een zorgeloze en feestelijke avond die perfect past bij uw bedrijf.

FEESTEN, BORRELS EN PARTIJEN

Vier het in Hotel Gorinchem

Hotel Gorinchem biedt u het complete pakket. Na een dag lang vergaderen geniet u van "De allermooiste vestingstad van Nederland van 2021" te voet of met één van onze elektrische fietsen. Sluit uw dag af met een borrel of diner in ons stijlvolle à la carte restaurant LoeV of Restaurant Bar Stein. Beproef uw geluk in het Jack’s Casino of breng een bezoek aan Weleda City Spa, het kan allemaal!

HISTORIE

Zalennamen

De namen van de vergaderzalen zijn tot stand gekomen door de omgeving van Hotel Gorinchem waarbij de rivieren een grote inspiratiebron zijn geweest. Vroeger was Gorinchem, ook wel Gorcum of Gorkum genoemd, een strategisch bolwerk in de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze vestigingsstad ligt middenin het rivierengebied gelegen aan de Linge en de Boven-Merwede. Vanaf de 5 kilometer lange stadswal, zijn de prachtige rivieren te bekijken.