Een vergadering, iets te vieren of een borrel?

Ontdek onze mogelijkheden

Onze 11 multifunctionele congres- en vergaderruimtes bieden ruimte aan 2 tot 230 personen en zijn voorzien van veel daglicht én effectieve vergadertechnologieën en faciliteiten. Daarnaast zijn de zalen sfeervol ingericht met veel daglicht. Deze vergaderlocatie is centraal gelegen aan de A15 en is daarom de perfecte locatie voor uw vergadering of evenement in Gorinchem!
 
Onze salesafdeling is telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 via telefoonnummer: 0183-799992

MOGELIJKHEDEN

Offerte op maat

Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw vergadering, heeft u iets te vieren of organiseert u een evenement? Wij hebben de faciliteiten in huis voor uw familiefeest, babyshower, bruiloft, bedrijfsfeest, brainstorm, receptie of training. Daarnaast hebben we ruimte voor kleinschalige vergaderingen in onze boardrooms. Onze ervaren medewerkers assisteren u graag bij het organiseren van uw bijeenkomst of evenement. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze mogelijkheden.

groepsreserveringen

Uitgebreid dineren

Gezellig dineren met vrienden, familie of collega’s? In ons restaurant heeft u met een groep tot 15 personen keuze van de kaart en tot 30 personen kunt u gebruikmaken van het 3-gangen keuzediner, dit is een seizoensgebonden diner en verandert daarom gedurende het jaar. 

Zakelijke borrel

Borrelarrangementen

Ontdek onze borrelarrangementen, waar u en uw gasten kunnen genieten van onbeperkte dranken uit ons binnenlands assortiment.  Ons uitgebreide assortiment aan bittergarnituur en luxe borrelhapjes zorgt voor een culinaire beleving. De selectie van onze luxe borrelhapjes varieert gedurende het jaar, waardoor we altijd iets nieuws en seizoensgebonden kunnen aanbieden, perfect afgestemd op uw evenement. Ontdek alle mogelijkheden!

FEESTEN, BORRELS EN PARTIJEN

Vier het in Hotel Gorinchem

Hotel Gorinchem is ook de ideale locatie voor feesten, borrels en partijen. Wij bieden u het complete pakket aan, van DJ’s tot aan onbeperkte dranken, het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van de diverse faciliteiten van ons hotel. Sluit de dag af met een borrel of diner in ons stijlvolle à la carte restaurant LoeV of Restaurant Bar Stein. Beproef uw geluk in het Jack’s Casino of breng een bezoek aan Weleda City Spa, het kan allemaal!

HISTORIE

Zalennamen

De namen van de vergaderzalen zijn tot stand gekomen door de omgeving van Hotel Gorinchem waarbij de rivieren een grote inspiratiebron zijn geweest. Vroeger was Gorinchem, ook wel Gorcum of Gorkum genoemd, een strategisch bolwerk in de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze vestigingsstad ligt middenin het rivierengebied gelegen aan de Linge en de Boven-Merwede. Vanaf de 5 kilometer lange stadswal, zijn de prachtige rivieren te bekijken.