Huisregels

Voor uw en onze veiligheid.

Welkom bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Om ervoor te zorgen dat uw verblijf en dat van anderen zo aangenaam mogelijk is, vragen wij u vriendelijk onze huisregels in acht te nemen.

Legitimatie bij Inchecken: Bij het inchecken is een geldig legitimatiebewijs vereist voor alle gasten, op verzoek van onze front-office medewerkers.

Leeftijdsgrens: Inchecken is alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder.

Borg bij Inchecken: Voor walk-in gasten zonder reservering is een borg van €250,00 vereist, contant of via creditcard autorisatie. Deze regel geldt ook bij het inchecken in een van onze suites. De borg wordt geretourneerd na controle van de kamer bij uitchecken.

Maximaal Aantal Gasten: Verblijf met meer personen dan opgegeven in de boeking is niet toegestaan. Bezoekers zijn welkom in onze Restaurants, maar niet in het zwembad, fitness en spa.

Brandveiligheid: Het branden van kaarsen of wierook in hotelkamers is niet toegestaan.

Beschadiging Eigendommen: Bij moedwillige beschadiging van eigendommen volgt aansprakelijkstelling voor de kosten en aangifte bij de politie.

Rookverbod: In het hele hotel, inclusief alle kamers, geldt een strikt rookverbod. Bij overtreding van deze regel wordt een boete van €250,00 in rekening gebracht. Dit omvat roken in de de kamer, uit het raam en het gebruik van alle soorten rookwaren.

Verbod op Verdovende Middelen: Het gebruik en/of verhandelen van verdovende middelen en lachgas is strikt verboden. Bij constatering volgt onmiddellijke verwijdering zonder restitutie.

Gedragscode: Gelieve geen overlast te veroorzaken door harde muziek, ongepast gedrag of lawaai. Respect voor andere gasten staat voorop.

Toegang tot Kamers: Wij respecteren uw privacy, maar behouden het recht uw kamer te betreden bij vermoeden van regelovertreding.

Aansprakelijkheid voor Bezittingen: Het hotel is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen. Gebruik de kluis op uw kamer.

Fotografie: Volgens de AVG is het niet toegestaan om zonder expliciete toestemming foto's te maken van andere gasten of personeel. Foto's worden worden beschouwd als persoonsgegevens en vereisen toestemming voor publicatie.

Geweld: Verbaal of lichamelijk geweld tegen personeel of gasten is onacceptabel en leidt tot directe aangifte bij de politie.

Zero Tolerance Beleid: Bij overtreding van onze huisregels volgt directe verwijdering zonder waarschuwing. Betaalde bedragen worden niet gerestitueerd en een betaalde borg kan worden ingehouden. Overtreders kunnen op onze zwarte lijst geplaatst worden