Hemelvaart

Geniet van een lang weekend

Heeft u behoefte om tijdens Hemelvaart extra te ontspannen? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Gorinchem aan het juiste adres! Bekijk onze speciale Hemelvaartdeals en geniet van dit lekkere lange weekend.

Ontspannend

Koffiemomentje

Ontspan met ons koffiemomentje! Geniet van een kop koffie of thee, geserveerd met een speciale Toekan macaron of een lokaal gebakje.

Zin in een borreltje? Kom op Hemelvaartsdag naar Van der Valk Hotel Gorinchem en verwen uzelf met ons heerlijke borrelplankje, met een assortiment van kaas, ham en bittergarnituur. Geniet van deze lekkernijen met een lekker biertje, glas wijn of fris. Verkrijgbaar van 16:00 tot 18:00 uur.

Geniet optimaal van het lange Hemelvaartsweekend met ons Lekker Lang Weekend Arrangement! In de avonden dineert u in één van onze restaurants en in de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Op de laatste dag kunt u zelfs tot laat uitslapen in uw kamer voor een ontspannen ochtendje.

Eropuit met Hemelvaart

Struinen door de gezellige winkelstraten, wandelen over de kronkelende dijken of genieten van een drankje op het terras. In Gorinchem kan het allemaal! Deze bijzondere stad is niet voor niets in 2021 uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. Lees hier meer over de leukste uitjes tijdens een dagje Gorinchem.

Activiteit

Wandelen

Zin om een ommetje te maken? Ga wandelen in de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem en maak het Waterlinie ommetje en raak verdwaald in de historie van deze vestingstad. Wist u bijvoorbeeld dat er op de wallen van deze historische vestigingsstad 17 molens hebben gestaan? Ga op ontdekking na een heerlijke overnachting en een stevig voedzaam ontbijt! 

Activiteit

Fietsen

Fietsen is pas echt een genot met een geplande excursie in de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem! Raak (samen) verdwaald en ontdek dat fietsen alles behalve saai zal zijn in deze prachtige omgeving. We hebben speciale fietsroutes voor u gemaakt.