Moederdag 2024

Verwen uw moeder op Moederdag

Moeders zijn de stille heldinnen van ons leven, de onzichtbare krachten die elke dag bijzonder maken. Zet uw (groot)moeder op Moederdag extra in het zonnetje en verras hen met een gezellige borrel of kom samen genieten van onze heerlijke brunch op zondag. 

12 mei 2024

Moederdagbrunch

Laat uw moeder zich de koningin van de dag voelen met onze speciale Moederdagbrunch. Deze zondag staat in het teken van moeders, samen zijn met het gezin en genieten van een uitgebreid assortiment aan culinaire heerlijkheden. Onze chef-koks hebben een scala aan heerlijke gerechten voor u bereid. De moederdagbrunch bij Van der Valk Gorinchem is een vreugdevolle ervaring voor het hele gezin!

Restaurant Bar Stein

High Cocktail

Nieuw tijdens Moederdag is onze exclusieve High Cocktail in Restaurant Bar Stein. Geniet samen met uw moeder van drie heerlijke cocktails en verschillende hapjes in de gezellige en stijlvolle ambiance van ons restaurant. 

Nog meer cadeautips

Op zoek naar een ander cadeau om tijdens Moederdag te geven? Bij Van der Valk Gorinchem hebben we een aantal cadeautips die gegarandeerd een glimlach op het gezicht toveren. Of het nu gaat om een ontspannen overnachting, een heerlijke spa-ervaring of een Van der Valk giftcard. Samen maken we moederdag 2024 onvergetelijk!

Verras uw moeder deze Moederdag met een luxe overnachting in Gorinchem. Onze kamers bieden het ultieme comfort, ideaal voor rust en het verkennen van de omgeving. Wilt u de ervaring personaliseren met bijvoorbeeld een mooie bos bloemen of een liefdevolle kaart op de kamer? Neem contact op met onze receptie voor de mogelijkheden. 

Kom tot ontspanning

Weleda City Spa

Trakteer uw moeder deze Moederdag op de ultieme ontspanning bij onze Weleda City Spa. Een oase van rust en verjonging, waar een massage of gezichtsbehandeling zorgt voor een compleet moment van ontspanning.

moederdagcadeau

Van der Valk Giftcard

Geef dit jaar een belevenis cadeau! Met de Valk Giftcard kan uw moeder zelf kiezen of ze deze inzet voor een ontspannen overnachting, heerlijk diner, verrassend arrangement of ons veelzijdige live cooking buffet. U bepaalt hoeveel tegoed er op de kaart wordt gezet. De giftcard kan wereldwijd worden besteed in alle Van der Valk Hotels & Restaurants.