Zondagsbrunch

Beleef een heerlijke zondag met onze uitgebreide en overheerlijke Zondagsbrunch bij Van der Valk Gorinchem. Van 12:30 tot 15:00 uur kunt u samen met de familie genieten van een gevarieerd buffet met een onbeperkte keuze aan warme en koude gerechten. Laat u verrassen door een selectie van seizoensgebonden gerechten. Of u nu zin heeft in een hartig, een warm gerecht of een zoet dessert, er is voor ieder wat wils!

Ons aanbod

Tijdens de Zondagsbrunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, sappen en mimosa’s. Geniet van een breed scala aan gerechten, zoals frisse salades, vers broodbeleg, diverse broodjes, en heerlijke warme gerechten. Sluit uw brunch af met een uitgebreid dessertbuffet vol zoete lekkernijen.

Bekijk het menu

Kids

Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht, want in onze gezellige kinderhoek kunnen zij kleuren of een filmpje kijken. Daarnaast hebben wij speciaal voor hen heerlijke kindergerechten zoals kipnuggets met frietjes, pannenkoeken en zelfs een chocoladefontein!

Tarieven 

Volwassenen:            €42,50 p.p
Kids (4 tot 12 jaar):    €22,50 p.p.
Baby's (0 tot 4 jaar):   gratis

Reserveren

Reserveer direct uw tafel via onderstaande link. Gebruik de zoekfunctie in onze agenda om de gewenste datum te kiezen. Tussen 15 juli en 30 augustus is onze zondagsbrunch niet beschikbaar. 

Reserveer voor de brunch

 Groepen vanaf 30 personen hebben de mogelijkheid om via de 'Reserveren' knop een verzoek in te dienen voor ons buffet op dagen buiten het standaard weekendaanbod. Na onze goedkeuring van uw aanvraag, kunt u ook op deze dagen genieten van onze heerlijke buffetten.