Speciale deals!

Deals

Ontdek onze speciale deal

Last minute zomerdeal

Kom vergaderen bij Van der Valk Hotel Gorinchem en geniet van leuke extra's om de zomer in te luiden! Bij een 2 uur durend vergaderarrangement krijgt u een portie bitterballen en een glaasje Toos rosé per persoon op ons terras. Bij een 4 of 8 uur durend vergaderarrangement trakteren we u op een luxe borrelplank en een glaasje Toos rosé per persoon op ons terras. 

Geldig wanneer u boekt in juni, juli of augustus.

Ontdek deze exclusieve deal

Warme winterdeals

Boekt u uw vergaderarrangement in juni, juli, augustus of september? Dan ontvangt u een exclusieve vroegboekkorting van 10% op uw feestdagenarrangement! Bij Van der Valk Hotel Gorinchem hebben we diverse feestdagenarrangementen samengesteld om uw kerst en jaarwisseling onvergetelijk te maken. Of u nu kiest voor een sfeervol diner, een gezellige borrel, het jaar feestelijk afsluiten, of het nieuwe jaar inluiden, het kan allemaal.

Bent u op zoek naar een perfect groepsuitje? Bij Van der Valk Hotel Gorinchem hebben we een compleet nieuw aanbod voor leuke groepsactiviteiten. Of u nu op zoek bent naar spanning, ontspanning of gewoon een gezellige tijd met vrienden of collega's, er is voor ieder wat wils.