Arrangementen bij Van der Valk Gorinchem

Onbezorgd vergaderen kan bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Wij hebben diverse vergaderarrangementen samengesteld zodat u tijdens uw meeting of evenement van alle gemakken bent voorzien. Of het nu gaat om een kort overleg of een meerdaagse conferentie, wij bieden de perfecte faciliteiten en arrangementen om uw vergadering tot een succes te maken

Onze vergaderarrangementen

Onze vergaderarrangementen worden al aangeboden vanaf 2 personen en zijn inclusief zaalhuur bij groepen van 11 personen of meer. U kunt kiezen voor een arrangement op basis van 1, 2 of 3 dagdelen. Elk arrangement is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure.

Maatwerk

Naast onze standaard vergaderarrangementen zijn er in overleg nog veel meer mogelijkheden voor uw vergadering of evenement. Wij begrijpen dat elke vergadering uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Of u nu specifieke lunch- of dinerwensen heeft, extra technische ondersteuning nodig heeft of een speciale zaalopstelling wilt, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Contact

Bent u klaar om uw volgende vergadering of evenement te organiseren bij Van der Valk Hotel Gorinchem? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bijeenkomst tot een succes kunnen maken. Ons Meeting & Events team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpt u bij het plannen van uw perfecte vergadering of evenement. Of vraag direct uw offerte aan!

Ons Meeting & Events team is telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur via telefoonnummer: 0183-79992. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het organiseren van een succesvolle vergadering of evenement.

Offerte aanvragen