In de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem

Activiteiten

Bij Van der Valk Hotel Gorinchem kunt u genieten van talrijke uitjes en activiteiten in de omgeving. Verken de rijke cultuur van Gorinchem, wandel door de historische vestingstad, of fiets langs de schilderachtige dijken en rivieren. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een culturele ervaring, Gorinchem biedt voor ieder wat wils. Ontdek de perfecte combinatie van natuur en cultuur tijdens uw verblijf bij Van der Valk Gorinchem.

In omgeving Gorinchem

Leukste uitjes met het gezin

Zijn jullie op zoek naar de leukste uitjes voor het hele gezin? In de omgeving van ons hotel is genoeg te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het sprookjesachtige Slot Loevestein, ga even lekker zwemmen in het tropisch Caribabad of duik in de avontuurlijke wereld Avonturenboerderij Molenwaard. Lees hier meer over de leukste uitjes met kinderen in en rondom Gorinchem.

Eropuit!

Wandelen

Zin om een ommetje te maken? Ga wandelen in de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem en maak het Waterlinie ommetje en raak verdwaald in de historie van deze vestingstad. Wist u bijvoorbeeld dat er op de wallen van deze historische vestigingsstad 17 molens hebben gestaan? Ga op ontdekking na een heerlijke overnachting en een stevig voedzaam ontbijt!  

Excursie!

Fietsen

Fietsen is pas echt een genot met een geplande excursie in de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem! Raak (samen) verdwaald en ontdek dat fietsen alles behalve saai zal zijn in deze prachtige omgeving. Kom vervolgens tot rust in onze Restaurant Bar Stein of in onze prachtige wellness!  

Mooiste vestingstad van 2021

Dagje Gorinchem

Struinen door de gezellige winkelstraten, wandelen over de kronkelende dijken of genieten van een drankje op het terras. In Gorinchem kan het allemaal! Deze bijzondere stad is niet voor niets in 2021 uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. Er is genoeg te doen in Gorinchem en de omgeving!

Ontdek Gorinchem

Plattegrond

Verken Gorinchem op uw gemak met een overzichtelijke stadsplattegrond. Ontdek de historische bezienswaardigheden en sfeervolle plekjes. Met deze plattegrond  mist u niets van wat deze prachtige stad te bieden heeft!