In de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem

Activiteiten

In omgeving Gorinchem

Leukste uitjes met het gezin

Zijn jullie op zoek naar de leukste uitjes voor het hele gezin? In de omgeving van ons hotel is genoeg te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het sprookjesachtige Slot Loevestein, ga even lekker zwemmen in het tropisch Caribabad of duik in de avontuurlijke wereld Avonturenboerderij Molenwaard. Lees hier meer over de leukste uitjes met kinderen in en rondom Gorinchem.

Eropuit!

Wandelen

Zin om een ommetje te maken? Ga wandelen in de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem en maak het Waterlinie ommetje en raak verdwaald in de historie van deze vestingstad. Wist u bijvoorbeeld dat er op de wallen van deze historische vestigingsstad 17 molens hebben gestaan? Ga op ontdekking na een heerlijke overnachting en een stevig voedzaam ontbijt!  

Excursie!

Fietsen

Fietsen is pas echt een genot met een geplande excursie in de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem! Raak (samen) verdwaald en ontdek dat fietsen alles behalve saai zal zijn in deze prachtige omgevin. Kom vervolgens tot rust in onze Restaurant Bar Stein of in onze prachtige wellness!  

Ontdek Gorinchem

Plattegrond

Verken Gorinchem op uw gemak met een overzichtelijke stadsplattegrond. Ontdek de historische bezienswaardigheden en sfeervolle plekjes. Met deze plattegrond  mist u niets van wat deze prachtige stad te bieden heeft!

Mooiste vestingstad van 2021

Dagje Gorinchem

Struinen door de gezellige winkelstraten, wandelen over de kronkelende dijken of genieten van een drankje op het terras. In Gorinchem kan het allemaal! Deze bijzondere stad is niet voor niets in 2021 uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. Lees hier verder over de leukste uitjes tijdens een dagje Gorinchem.

Bootje varen, wijntje drinken

Besteed een dag op het water

Stap in een elektrische fluiterboot in het dorpje Arkel, direct naast Gorinchem gelegen, en besteed een heerlijke dag op het water. De Eco-sloepen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal 9 personen. Al varend in je fluisterboot geniet je van de natuur en de prachtige panden die je op de oevers aan de Linge goed kunt bewonderen vanaf het water. Even aanmeren, een ijsje, lunchen of een picknickmand meenemen. Genieten!

Wat is de mooiste stad van Nederland (Na Gorinchem)? Rotterdam, ja toch niet dan! Bekijk de kubuswoningen, de Markthal of ga aapjes kijken in Diergaarde Blijdorp. Ga ontspannnen in de wellness na een dagje Rotterdam bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Het is de ideale locatie voor een nachtje weg en dichtbij deze fantastische wereldstad!

Brabant de gekste! Ga genieten van de Brabantse gezelligheid in Breda, shoppen in de winkelstraten met als lunch een heerlijk Brabants worstenbroodje of ga voor de Brabantse cultuur op pad. Er is zoveel te doen in Breda en maar 35 minuten met de trein! Heeft u na een dag shoppen honger? Strijk dan neer in ons restaurant en duik erna in ons zwembad om bij te komen!  

Een uitje naar een leuke stad? Say no more.. ga een dagje weg naar Utrecht. Bekend om de Dom en natuurlijk haar prachtige grachten. Geniet van mooie wandelingen door de historische stadskern, eindeloos shoppen of bezoek leuke restaurants. Natuurlijk kunt u ook neerstrijken bij de Brasserie Bar van Hotel Gorinchem en daarna de avond afsluiten met een leuke film in onze eigen bioscoop!

Cultuur snuiven!

Musea

Als u nog niet uitgekeken bent door de verbluffende omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem, kom dan kijken bij de verschillende musea in de buurt zoals het Hendrick Hamel Museum en Gorcums Museum. Daarnaast heeft Gorinchem zelf ook prachtige forten om te bezoeken: Fort Vuren, het Geofort en Fort altena.