Live Cooking restaurant

Najaar 2023 geopend!

Wilt u tijdens uw verblijf u volledig in de watten laten leggen? Geniet van ons Live Cooking restaurant bij Hotel Gorinchem! Laat u verrassen door een varieteit aan seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks koken samen met hun team heerlijke à la minute gerechten, een breed assortiment van vlees- en visgerechten en voldoende keuze voor vegetariërs. Heeft u een intolerantie of een allergie? Geef dit gerust aan en onze collega's helpen u graag verder zodat ook u zorgeloos kunt genieten. 

Live Cooking ontbijtbuffet

Wilt u zich tijdens uw verblijf volledig in de watten laten leggen? Geniet van ons Live Cooking restaurant bij Hotel Gorinchem! Laat u verrassen door een variëteit aan seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks koken samen met hun team heerlijke à la minute gerechten, een breed assortiment van vlees- en visgerechten en voldoende keuze voor vegetariërs. Heeft u een intolerantie of een allergie? Geef dit gerust aan en onze collega's helpen u graag verder zodat ook u zorgeloos kunt genieten. 

Het ontbijtbuffet van Hotel Gorinchem

Elke morgen verwelkomt ons enthousiaste keukenteam u voor een uitgebreid, vers ontbijt in ons restaurant. Uniek aan het ontbijt is de Live Cooking en buffetvorm waarin het ontbijt wordt geserveerd. Hierdoor kunt u onbeperkte genieten van de meest uiteenlopende ontbijtgerechten en -dranken. Meteen bij binnenkomst komt de heerlijke geur van versgebakken broodjes u al tegemoet. Bij het ontbijt kunt u uw bord vullen met verschillende broodsoorten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een meergranen bol? Een verse roomboter croissant of een krokant pistoletje? Naast een ruim assortiment aan broodsoorten, beschikt ons buffet ook over een ruime keuze aan vlees-, vis- en kaassoorten, zoals vers gerookte ham, brie, plakjes kaas, kipfilet, zalm, makreel en nog veel meer. Ook verschillende eiergerechten zijn bij ons ontbijtbuffet inbegrepen.

Ook liefhebbers van een gevuld bakje yoghurt kunnen bij ons ontbijtbuffet terecht. Ons buffet beschikt namelijk ook over een ruime keuze aan yoghurt, zuivel, cruesli, noten, zaden en fruit. Ideaal voor een goed begin van de dag. Eetsmakelijk!

Ontbijttijden

Maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 10.00 uur.
Zaterdag en zondag van 07.30 tot 11.00 uur.

Let op, in verband met Pasen is het ontbijt op zondag 9 april en maandag 10 april tot 10.30 uur. 

Prijzen

De kosten van het ontbijtbuffet voor volwassenen is €18,50 en voor kinderen €9,50.

Reserveren

Wilt u ook komen genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet in Van der Valk Hotel Gorinchem? Laat het dan weten bij de check-in in ons hotel of vink het aan bij uw reservering. Natuurlijk is het ook mogelijk voor niet-hotelgasten om bij ons te ontbijten. Reserveren hiervoor is mogelijk via onze receptie: 0183-799999.

Live Cooking Diner

We gaan in het najaar van 2023 ook met enige regelmaat Live Cooking Diners voor u organiseren in ons restaurant. Tijdens zo'n diner kijkt u live toe hoe de chef met verse ingrediënten een heerlijk diner voor u op tafel zet.