Ontbijten bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Begin uw dag goed met een luxe ontbijtbuffet in het Live Cooking restaurant van Van der Valk Hotel Gorinchem. Met een ruime keuze aan vers brood, romige yoghurt, verschillende eiergerechten, vers fruit en broodbeleg is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Ons enthousiaste keukenteam ontvangt u graag met open armen voor een heerlijk ontbijtbuffet voor een vaste prijs. Eetsmakelijk!

Reserveer direct

Het ontbijtbuffet van Van der Valk Hotel Gorinchem

Elke ochtend verwelkomt ons enthousiaste team u voor een uitgebreid, vers ontbijt in ons restaurant. Uniek aan het ontbijt is de Live Cooking en buffetvorm waarin het ontbijt wordt geserveerd. Hierdoor kunt u onbeperkt genieten van de meest uiteenlopende ontbijtgerechten en -dranken. Meteen bij binnenkomst komt de heerlijke geur van versgebakken broodjes u al tegemoet en kunt u beginnen met een warm croissantje. 

Naast een ruim assortiment aan broodsoorten beschikt ons buffet over vele vlees-, vis- en kaassoorten. Ook verschillende eiergerechten zijn bij ons ontbijtbuffet inbegrepen, zoals een boerenomelet ter plekke voor u bereid. Tot slot kunnen liefhebbers van een gevuld bakje yoghurt ook bij ons ontbijtbuffet terecht. Wij bieden een ruime keuze aan yoghurt, zuivel, cruesli, noten, zaden en fruit. Ideaal voor een goed begin van de dag. Eet smakelijk!

Ontbijtbuffet voor hotelgasten en bezoekers

Het ontbijtbuffet van Van der Valk Hotel Gorinchem is geopend voor iedereen. Of u nu voorafgaand aan het ontbijt geniet van een overnachting in één van onze comfortabele hotelkamers of kiest voor een uitgebreid ontbijt met het hele gezin. Het hotel beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor de deur waardoor u gemakkelijk de auto kunt parkeren en aanschuift voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Een goed begin van een nieuwe dag!

Wat kost een ontbijt bij Van der Valk Hotel Gorinchem?

  • Volwassenen: €19,50                         
  • Kinderen: €9,50

Ontbijttijden

  • Maandag tot en met vrijdag: van 06:00 tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 07:30 tot 10:30 uur

Reserveer een ontbijt bij Van der Valk Hotel Gorinchem

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een heerlijk ontbijt bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op via: +31183799999.

Reserveer voor het ontbijt
 

Over het restaurant

Restaurant Loev

Met de naam LoeV duiken we de geschiedenis van Gorinchem in! LoeV is een afleiding van Slot Loevestein, het kasteel en fort dat veel voor de stad Gorinchem heeft betekend. Loevestein was een strategisch punt in de Hollandse waterlinie.

In deze moderne tijd is ons restaurant ook gevestigd op een strategisch punt, namelijk tussen rivieren de Waal en de Linge in én vlak naast de A15.

Extra luxe ontbijten?

Ontbijt op bed

Overnacht u bij ons in het hotel en wilt u genieten van een beetje extra luxe? Kies dan voor een heerlijk ontbijt op bed en geniet van een uitgebreid ontbijt op bed. Onze enthousiaste medewerkers komen het graag bij u brengen zodat u ontspannen aan de dag begint.

Komt u met de auto?

Parkeren

Als gast bij Van der Valk Gorinchem willen we uw verblijf zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk maken. Daarom beschikt het hotel over voldoende parkeergelegenheden voor het restaurant. Hotelgasten en gasten van het Restaurant kunnen hier gratis parkeren. Daarnaast beschikt het parkeerterrein over voldoende elektrische laadpalen.