Onze kinderfaciliteiten

Bij Van der Valk Hotel Gorinchem doen we er alles aan om ook onze jongste gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. Onze uitgebreide kinderfaciliteiten zijn ontworpen om kinderen van alle leeftijden te vermaken en ouders te laten ontspannen. Van spetterplezier in ons verwarmde binnenzwembad tot het kijken van familiefilms in de Vue 4D IMAX bioscoop en avonturen beleven in de speelhoek met Slot Lievestein thema, er is voor ieder wat wils. Hier is een overzicht van wat wij te bieden hebben:

Speelhoek in het Restaurant

Naast het restaurant is in onze kinderhoek Slot Lievestein, een kleine versie van het indrukwekkende Slot Loevestein te vinden. De speelhoek staat vol met leuke activiteiten, speelgoed en speeltoestellen. En dat allemaal in ridder en jonkvrouw thema! Welk kind vindt dat nu niet leuk?

Het voordeel aan onze avontuurlijke speelhoek is dat het in een aparte ruimte vlak bij het restaurant is. Zo kunnen de ouders ongestoord genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner terwijl de kinderen vriendjes en vriendinnetjes maken in de speelhoek.

Vue Bioscoop

Als kers op de taart heeft Van der Valk Hotel Gorinchem ook nog een prachtige Vue 4D IMAX bioscoop. Neem met het gezin plaats op de comfortabele stoelen en geniet van een heerlijke familiefilm onder het genot van verse popcorn en een verkoelend drankje. Samen met de kinderen kunt u de meest recente films zien in één van onze 6 filmzalen. Wat dacht u van een Disneyfilm, een indrukwekkende fantasy film of een film voor het hele gezin? Het ideale uitje voor met het hele gezin! En dat allemaal in het hotel. Let op, de bioscoop is nog niet geopend.

Binnenzwembad

Zijn de kinderen echte waterratjes en kunnen ze zich uren vermaken in het water? Ook dan zijn ze bij Van der Valk Hotel Gorinchem aan het juiste adres. Het hotel beschikt namelijk over een eigen, verwarmd binnenzwembad. Neem met het hele gezin een duik in het zwembad, spetter in het water of geniet van een middagje rust op één van onze ligbedjes. Het zwembad is de ideale plek voor het hele gezin. Kinderen zijn van harte welkom om te genieten van het water, mits ze onder begeleiding zijn van een volwassene van minimaal 18 jaar oud.