One night in Stein | 18+

Op Zaterdag 1 Juli toveren we Restaurant Bar Stein om tot luxe hotspot en luiden we de zomer in met een nieuwe thema avond. Bij een Summer Night kunnen exotische cocktails uiteraard niet ontbreken en speciaal voor deze avond ontvlammen onze chef's de Ofyr barbeques op het terras voor Restaurant Bar Stein. À la plancha worden de heerlijkste gerechten bereid op echt vuur en de chef's nodigen u vanaf 18:00 uur van harte uit om deze kunst te bewonderen onder het genot van een drankje. Vanaf 19:00 uur wordt u uitgenodigd aan tafel en zullen de eerste gerechten geserveerd worden terwijl u geniet van live muziek en uitstekende service. Het perfecte begin van de zomer

One night in Stein, wat is dat?
Een regelmatig terugkerend event met een steeds wisselend thema. Een uitgebreid diner, uitstekende service, een sfeervolle locatie en live muziek zijn slechts een aantal ingredienten voor het succes van dit concept. 

Kosten
De prijs voor het 5 gangen diner en de feestelijke avond is €59,- per persoon  (exclusief dranken). Bij binnenkomst ontvang je een amuse en aperitief van het huis. 

Reserveren
Vol=vol dus reserveer snel, er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze exclusieve avond. Het maken van een reservering is vereist en kan hier. Heeft u dieetwensen? Dan vragen wij u dit te vermelden bij uw reservering.

One Night in Stein | Arrangement

Ultiem ontspannen na een spectaculaire culinaire avond dansen en dineren? Boek dan ons One Night in Stein Arrangement. Met dit complete arrangement kunt u na het evenement ontspannen in een van onze luxe hotelkamers. Geniet van 5 gangen en dance the night away!

Foto- en videografie
Tijdens One night in Stein 
worden er video en foto opnames gemaakt. Door u in te schrijven gaat u akkoord dat deze beelden door Van der Valk International en Van der Valk Hotel Gorinchem voor publicatie doeleinden gebruikt mogen worden. 

See you soon in Restaurant Bar Stein!