Genieten bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Ontdek onze restaurants

Restaurant Bar Stein

Sfeervol en luxe

Restaurant Bar Stein is een sfeervol restaurant met een flamboyante inrichting. Geniet van het uitzicht op de open keuken, het cocktail shaken of een mooie fles wijn die ontkurkt wordt. In Stein kunt u overheerlijk dineren in een wat intiemere setting, maar ook voor alleen een drankje met bites bent u van harte welkom.

Let op: op oudjaarsavond sluiten wij onze bar om 22:00 uur

Live Cooking buffetrestaurant

Zondagsbrunch en Dinerbuffet

Ontdek de culinaire verwennerij in ons Live Cooking restaurant waar wij om de week op de zaterdagavond een Live Cooking Dinerbuffet en op zondag een uitgebreide Zondagsbrunch serveren. Laat u betoveren door Live Cooking, waar onze chefs à la minute heerlijke gerechten voor u bereiden. Daarnaast heeft u onbeperkt keuze uit diverse warme en koude gerechten, salades en overheerlijke desserts. Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht.

Wij verwelkomen u graag in ons à la carte restaurant LoeV. Onze chefs bereiden in de open keuken verse seizoensgebonden gerechten, geïnspireerd door zowel nationale als internationale smaken. Geniet van een smaakvolle (zakelijke) lunch en dinerervaring in ons restaurant.

Stap tijdens de feestdagen in een wereld vol warmte en magie bij Van der Valk Gorinchem. Ontdek ons Culinair Kerstarrangement en geniet van een verfijnd kerstdiner gevolgd door een ontspannen overnachting. Of sluit het jaar bij ons af met een live cooking buffet. Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor de feestdagen.

Uiteten met de kids

Kindermenu

Bij Restaurant LoeV wordt er ook aan de kleintjes gedacht! Speciaal voor onze jongste eters is er een superleuk kindermenu samengesteld. Er is keuze uit een Hollands, Argentijns en Amerikaans kindermenu. Voor ieder wat wils!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten