Activiteiten wintervakantie

De tijd van winterse magie, warme chocolademelk en sfeervolle lichtjes is aangebroken. Een perfect moment om te genieten van de omgeving en een leuk dagje uit te plannen tijdens de kerstvakantie 

Wandelen in Gorinchem

Bent u op zoek naar een winterse wandeling? Verken de schitterende omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem met het Waterlinie ommetje en ontrafel de rijke geschiedenis van deze vestingstad. Het ommetje neemt u mee langs de 17e-eeuwse wallen en onthult de betoverende kant van Gorinchem in de winter.

Meer informatie

Gorcums Winterfestijn

Van zaterdag 16 december 2023 tot en met 7 januari 2024 staat het Gorcums Winterfestijn garant voor onvergetelijk Hollands winterplezier! De ijsbaan is in winterse sferen opgezet en biedt plezier voor jong en oud, waardoor het een ideale activiteit is voor een dagje uit in de kerstvakantie. Wanneer u bij Van der Valk Hotel Gorinchem verblijft, ontvangt u een gratis entreeticket*! Bekijk de actuele openingstijden van Het Winterfestijn via de website. 

*Het entreeticket geeft eenmalig toegang tot de ijsbaan inclusief schaatshuur. De organisatie kan geen garantie geven op de beschikbaarheid van de juiste schaatsmaat en in verband met de programmering is de baan op bepaalde tijden gesloten voor pbuliek. Daarnaast heeft de schaatsbaan een maximale bezetting, wanneer deze is bereikt kan het zijn dat de organisatie schaatsers die zich langer dan 1.5 uur op de baan verblijven vragen om de baan te verlaten. 

Meer informatie

Lichtjestocht 

Wandel op zaterdag 9 december samen met de Kerstman en zijn elfjes over de historische vestingwallen naar het Stadhuisplein, hier wordt de feestelijke kerstboom ontstoken. U  krijgt een kerstmuts en een lichttoverstok. Na afloop kunt u genieten van een warme chocolademelk met slagroom 

Wilt u de avond compleet maken? Blijf overnachten in ons hotel voor een onvergetelijke kerstbeleving! 

Meer informatie

Santarun 

Op zaterdag 16 december vindt de jaarlijkse Santarun in Gorinchem weer plaats! U loopt een eind over de vestingwallen en door de binnenstad. Dit alles doet u voor het goede doel en geheel in stijl, alle deelnemers dragen namelijk een kerstmanpak. En, een heel mooie bijkomstigheid van dit jaar: de pakken gaan dit jaar voor het eerst in de recycling! 

Meer informatie