Dé locatie voor uw meetings, feesten en bijeenkomsten

Meetings & Events Gorinchem

Ontdek Van der Valk Gorinchem

Onze 360º tour

Onze 11 multifunctionele congres- en vergaderruimtes bieden ruimte aan 2 tot 330 personen en zijn voorzien van veel daglicht en effectieve vergadertechnologieën. Van der Valk Hotel Gorinchem, centraal gelegen aan de A15, is de perfecte vergaderlocatie in Gorinchem voor uw evenement. Start hier onze 360° tour om onze sfeervolle en goed uitgeruste ruimtes te bewonderen.

Vergaderlocatie Zuid-Holland

Zalenoverzicht

Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw vergadering of evenement in Zuid-Holland? Dan is Van der Valk Hotel Gorinchem de ideale locatie om een zaal te huren voor Bijvoorbeeld voor een vergaderingcongres, receptie of borrel. Bekijk onze diverse vergaderarrangementen.


Onze Meetings & Events afdeling is telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur via 0183-799992.

Vier speciale momenten

Feest in stijl bij Van der Valk

Bij Van der Valk Gorinchem draait alles om het vieren van speciale momenten. Ons hotel biedt de perfecte setting voor elk evenement. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk of ander feest, wij bieden uitgebreide faciliteiten en arrangementen om uw evenement volledig op maat te maken. Vier uw feest bij Van der Valk Hotel Gorinchem voor een onvergetelijke ervaring.

Groepsuitjes in Zuid-Holland

Laat u inspireren bij Van der Valk

Groepsuitjes in Zuid-Holland

Bij Van der Valk Hotel Gorinchem zorgen we ervoor dat elk groepsuitje een onvergetelijke ervaring wordt. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje, vriendenweekend of familiedag. Wij bieden diverse activiteiten waar plezier, ontspanning en avontuur samenkomen, zowel in als buiten het hotel. Met uitgebreide faciliteiten, gastvrije service en een prachtige omgeving creëren wij de perfecte ambiance voor uw groepsuitje of dagtocht. Ons ervaren team helpt u graag een programma op maat samen te stellen.

Groepsdiner

Uitgebreid dineren

Groepsdiner

Bij Van der Valk Hotel Gorinchem kunt u gezellig dineren in Restaurant LoeV of Restaurant Bar Stein met vrienden, familie of collega’s. In ons restaurant bieden we à la carte dineren aan voor groepen tot 15 personen. Voor groepen tot 30 personen hebben we seizoensgebonden 3-gangen keuzediners. Grotere gezelschappen kunnen genieten van ons Live Cooking buffetrestaurant of een aparte zaal reserveren. Onze chefs bereiden verrassende groepsmenu's, diverse buffetten en exclusieve Live Cooking buffetten. 

Onze feestdagen specials

nu boekbaar

Onze feestdagen specials

Ontdek onze speciaal samengestelde feestdagenarrangementen voor groepen en beleef een magische kerst waarbij u volledig wordt ontzorgd en optimaal kunt genieten van deze sfeervolle dagen. Van borrelarrangementen tot 3- of 4-gangen kerstdiners, en van buffetten tot aan de Christmas Special; er is voor iedere groepsgrootte wat wils!

Kom samen met uw vrienden, familie of collega's en maak deze kerst onvergetelijk in Van der Valk Hotel Gorinchem.

Trouwen bij Van der Valk Gorinchem

Geef elkaar het ja-woord

Trouwen bij Van der Valk Gorinchem

Trouwen is iets bijzonders en de perfecte locatie maakt uw bruiloft onvergetelijk. Van der Valk Gorinchem is dé trouwlocatie om deze speciale dag te vieren. Geniet van de luxe en ongedwongen sfeer waar wij u volledig ontzorgen, zodat u extra kunt genieten van deze bijzondere dag. Van ceremonie en receptie tot diner en feest, onze sfeervolle zalen dienen als prachtige decors met diverse mogelijkheden. Laat uw droombruiloft werkelijkheid worden bij Van der Valk Gorinchem!

Sales Team

meet the team

Sales Team

Graag stellen wij u voor aan ons Sales team. Met veel plezier staan wij voor u klaar om uw evenement naar wens in te vullen en compleet te verzorgen. Op de foto ziet u van links naar rechts: Sharon, Jessica, Soraya en Indirah.