Genieten met het hele gezin

Buffetrestaurant

Ontdek culinaire verwennerij met het hele gezin bij Van der Valk Gorinchem. Op zaterdag kunt u genieten van een overheerlijk live cooking dinerbuffet, terwijl de zondag perfect is voor onze zondagsbrunch. Laat u verrassen door een selectie van heerlijke gerechten, waaronder diverse warme en koude opties en overheerlijke desserts. Een ideale manier om uw weekend smakelijk en gezellig te beginnen.

voor het hele gezin

Live cooking dinerbuffet

Elke zaterdagavond kunt u genieten van ons heerlijke live cooking dinerbuffet. Geniet van een selectie van heerlijke gerechten, waaronder een aantal Valk Klassiekers. Kies onbeperkt uit diverse warme en koude gerechten die live worden bereid door onze chef. Het perfecte familieuitje voor een gezellige en smakelijke avond.

Voor het hele gezin

Zondagsbrunch

Begin uw zondag met een heerlijke brunch voor het hele gezin. Vanaf 12.30 uur presenteren wij diverse broodje, verrukkelijke salades en diverse warme gerechten. Sluit de brunch af met een heerlijk dessertbuffet. Tijdens de brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, sappen en mimosa’s. Een perfecte manier om uw zondag ontspannen en smakelijk te starten.