Live Cooking restaurant

Kunt u niet kiezen uit al het lekkers dat onze chefs voor u bereiden? Dan bent u in het Live Cooking restaurant met een onbeperkte keuze aan het juiste adres! Laat u verrassen door een variëteit aan seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks bereiden samen met hun team à la minute gerechten, van vlees- en visgerechten tot vegetarische keuzes. Heeft u specifieke dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten, zodat wij u een zorgeloze culinaire ervaring kunnen bezorgen.

Live Cooking Zondagsbrunch

12:00 tot 15:00 uur (per 1 januari start de brunch om 12.30 uur) 

Op zondag serveren wij een uitgebreide en overheerlijke Live Cooking Brunch. Er is voor ieder wat wils! Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht, want in ons Live Cooking buffetrestaurant bevindt zich een gezellige kinderhoek om koekjes te bakken, te kleuren of een filmpje te kijken. Tijdens de Zondagsbrunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, sappen en mimosa's!

Volwassenen                €35,00 p.p.*
Kids (4 tot 12 jaar)        €17,50 p.p.
Baby's (0 tot 4 jaar)      gratis

Reserveer direct uw tafel via onderstaande link. Gebruik de zoekfunctie in onze agenda om de gewenste datum te kiezen.

 

Reserveer voor de brunch

 

* Op feestdagen zijn afwijkende tarieven van toepassing. Ontdek hier de mogelijkheden 

Live Cooking Dinerbuffet

17:30 tot 21:00 uur

Op zaterdagavond serveren wij een uitgebreid Live Cooking Dinerbuffet. Tussen 17:30-18:00 kunt u met een drankje plaatsnemen aan tafel, waarna het buffet om 18:00 uur wordt geopend door de Chef-kok. Een scala aan gerechten worden live voor u bereid en tevens staat er een uitgebreid buffet voor u klaar met onder andere diverse warme en koude gerechten, salades, soep en sushi. Tijdens het diner serveren wij onbeperkt koffie, thee, frisdranken, huiswijn en tapbier. Vanaf 20:00 uur serveren wij een fantastisch dessert buffet welke we openen met vuurwerk. Ook aan de kleinste Valk bezoekers wordt gedacht, want in onze gezellige kinderhoek kunnen zij kleuren of een filmpje kijken. 

Volwassenen              €44,50 p.p.*
Kids (4 tot 12 jaar)      €19,50 p.p.
Baby's (0 tot 4 jaar)    gratis

Reserveer direct uw tafel via onderstaande link. Gebruik de zoekfunctie in onze agenda om de gewenste datum te kiezen.  

 

Reserveer voor het dinerbuffet

 

 

* Op feestdagen zijn afwijkende tarieven van toepassing. Ontdek hier de mogelijkheden.