Live Cooking Buffetrestaurant

Live Cooking buffetrestaurant

Wilt u tijdens uw verblijf u volledig in de watten laten leggen? Geniet van Live Cooking restaurant LoeV! Laat u verrassen door een varieteit aan seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks koken samen met hun team heerlijke à la minute gerechten, een breed assortiment van vlees- en visgerechten en voldoende keuze voor vegetariërs. Heeft u een intolerantie of een allergie? Geef dit gerust aan en onze collega's helpen u graag verder, zodat ook u zorgeloos kunt genieten. 

Live Cooking Brunch

Op speciale (feest)dagen serveren wij een uitgebreid en overheerlijke Live Cooking Brunch. U wordt verwelkomd met een welkomstcocktail, de perfecte aftrap voor een luxe brunch met meer dan 50 verschillende gerechten. Voor elk wat wils en ook aan de kleinste bezoekers is gedacht, want in ons Live Cooking buffetrestaurant bevind zich een gezellige kinderhoek om te spelen, kleuren of een filmpje te kijken. 

De prijs voor de Live Cooking Brunch is voor volwassenen €35,00 op reguliere zondagen. De prijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar bedraagt €17,50. Een reservering kunt u hier maken. Op speciale (feest)dagen kunnen afwijkende tarieven van toepassing zijn.

Live Cooking Ontbijtbuffet

Elke morgen verwelkomt ons enthousiaste keukenteam u voor een uitgebreid, vers ontbijt in ons restaurant. Uniek aan het ontbijt is de Live Cooking en buffetvorm waarin het ontbijt wordt geserveerd. Hierdoor kunt u onbeperkte genieten van de meest uiteenlopende ontbijtgerechten en -dranken. Meteen bij binnenkomst komt de heerlijke geur van versgebakken broodjes u al tegemoet. Bij het ontbijt kunt u uw bord vullen met verschillende broodsoorten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een meergranen bol? Een verse roomboter croissant of een krokant pistoletje? Naast een ruim assortiment aan broodsoorten, beschikt ons buffet ook over een ruime keuze aan vlees-, vis- en kaassoorten, zoals vers gerookte ham, brie, plakjes kaas, kipfilet, zalm, makreel en nog veel meer. Ook verschillende eiergerechten zijn bij ons ontbijtbuffet inbegrepen.

Ook liefhebbers van een gevuld bakje yoghurt kunnen bij ons ontbijtbuffet terecht. Ons buffet beschikt namelijk ook over een ruime keuze aan yoghurt, zuivel, cruesli, noten, zaden en fruit. Ideaal voor een goed begin van de dag. Eetsmakelijk!

Maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 10.00 uur.
Zaterdag en zondag van 07.30 tot 11.00 uur.

De kosten van het ontbijtbuffet voor volwassenen is €18,50 en voor kinderen €9,50. Wilt u ook komen genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet in Van der Valk Hotel Gorinchem? Laat het dan weten bij de check-in in ons hotel of vink het aan bij uw reservering. Natuurlijk is het ook mogelijk voor niet-hotelgasten om bij ons te ontbijten op basis van reservering.