3 of 4-gangen kerstdiner

Laat u verwennen met een feestelijk 3 of 4-gangen keuzediner en geniet van een culinaire ervaring in Restaurant LoeV of Restaurant Bar Stein.

Kerstdiner bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Bij aankomst wordt u hartelijk verwelkomd met een welkomstdrankje en een amuse om uw smaakpapillen te prikkelen. U heeft de keuze uit een uitgebreid 3 of 4-gangen keuzemenu, met een variëteit van vis, vlees en vegetarische gerechten. Sluit uw diner af met een feestelijk kerstdessert van onze chef. Gedurende uw diner geniet u van een drankarrangement met binnenlands gedestilleerde dranken.

  • 3 of 4-gangen diner 
  • Welkomstdrankje en amuse bij ontvangst
  • Kerstdessert van de chef
  • Binnenlands gedistilleerd drankenarrangement
  • Verblijfsduur van 2 uur
  • Dineren in Restaurant LoeV of Restaurant Bar Stein

Gezelschap

Ons kerstdiner is perfect voor groepen van 15 tot 30 personen. 

Prijs

De prijs voor ons 3-gangen keuzediner bedraagt €65 per persoon en voor het 4-gangen menu betaalt u €70 per persoon. Beide kerstdiners zijn inclusief een drankarrangement met binnenlands gedestilleerde dranken gedurende 2 uur.

Extra's

Bestaat uw groep uit meer dan 30 personen? Ook dan verwelkomen wij u graag om te genieten van een exclusief 3 of 4-gangen kerstdiner in één van onze sfeervolle zalen. Hiervoor geldt een aangepaste prijs.

Reserveer uw kerstdiner

Maak snel een reservering voor uw kerstgezelschap en geniet van een smaakvol kerstdiner in Restaurant LoeV of Restaurant Bar Stein. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een feestelijke tijd te beleven!

Vraag uw offerte aan