Een dag vol plezier voor de kids tijdens het Open Huis

Tijdens het Open Huis van Van der Valk Gorinchem hebben we een scala aan leuke en spannende activiteiten speciaal voor de jongste bezoekers. Van kleurwedstrijden tot ontmoetingen met Timo Toekan, er is voor elk kind iets te beleven.

Kleurwedstrijd in Slot Lievestein

Laat de creativiteit van uw kinderen de vrije loop tijdens de kleurwedstrijd in Slot Loevestein. Kinderen kunnen hun mooiste kunstwerken maken en kans maken op leuke prijzen. Een perfecte manier om hun artistieke talenten te laten zien en plezier te hebben.

Meet & Greet met Timo Toekan

Kom naar Slot Loevestein (of lobby???) een speciale meet & Greet met Timo Toekan. Hij staat klaar om de kinderen te begroeten, foto's te maken en een onvergetelijke tijd te bieden. Een geweldige kans voor de kleintjes om hun favoriete karakter te ontmoeten.

Kinderpret in de Vue

Bij VUE kunnen de kinderen ook hun helden Fien en Teun ontmoeten. Deze lieve boer en boerin uit het dorpje Molenwaard zijn klaar om nieuwe vriendjes te maken en avonturen te delen. Mis deze kans niet om ze in het echt te zien en foto's te maken! Daarnaast wordt er een leuke kinderfilm vertoond voor extra entertainment.

Schminken in Slot Lievestein

Kinderen kunnen zich laten schminken in Slot Loevestein. Van prinsessen tot ridders, onze getalenteerde schminkers zorgen voor een magische transformatie die de fantasie van elk kind prikkelt. Een kleurrijke en leuke ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Vergeet dan niet om samen een leuke foto te maken in onze lobby, zodat de herinnering mee naar huis kan worden genomen.

Karten en laser gamen

Voor de oudere kinderen bieden we spannende activiteiten zoals karten en laser gamen. Ze zijn perfect voor een dosis adrenaline en plezier. Laat ze hun rijvaardigheden testen op de minikartbaan of strategieën ontwikkelen in de lasergame-arena in de Groote Wiel.