Het ProefLOKAAL

Speciaal voor ons Open Huis zullen we onze grote zalen omtoveren tot een ProefLOKAAL. Lokale leveranciers van Van der Valk hebben hier de mogelijkheid zichzelf, het merk en/of eigen producten te presenteren en te laten proeven. Van der Valk vindt de betrokkenheid met lokale en regionale partijen erg belangrijk en zoekt naar verbindingen. Door onze leveranciers op deze manier bij het Open Huis te betrekken kunnen we hen in het zonnetje zetten en onze gasten kennis laten maken met de specialiteiten die wij namens hen mogen verkopen.  

Wij zijn er trots op dat onderstaande leveranciers bij het Open Huis aanwezig zijn!

Bakkerij van der Grijn 

In samenwerking met de Gemeente Gorinchem en diverse andere bakkers heeft Bakkerij van der Grijn het écht Gorkums Vestinggebakje ontwikkeld. Laat je verrassen door de heerlijke smaak van hazelnoot, citroen en chocolade. Naast dit gloednieuwe gebakje mag natuurlijk ook het appelgrijntje niet ontbreken.  

De Appelaere 

De sappen van De Appelaere zijn puur en passen bij een gezonde leefstijl, maar ze zijn vooral erg lekker! Maak tijdens het open huis kennis met de Appelaere, Perelaere, Druivelaere en Sinaasappelaere. Tijdens het event zijn er ook speciale geschenkverpakkingen verkrijgbaar. 

De Kuyper en Coca-Cola

De Kuyper en Coca-Cola zijn gezamenlijk vertegenwoordigd in de Royal Bliss bar. Met een range complexe en veelzijdige mixers uit Spanje maakt de bartender mixdrankjes en cocktails die blijven verrassen.   

De Magistraat  

Denk je aan bier dan denk je aan De Magistraat: hoogwaardig bier uit Almkerk. Tijdens het Open Huis kun je proeven van diverse bieren en vertellen de heren van De Magistraat graag meer over hun uitgebreide assortiment bieren. 

Égrappé wijnen 

Waan je aan de Cote d’Azur met de beste Provence rosé, relax op de bank met een écht goed glas rode wijn of geniet van exclusieve topwijnen bij een gastronomisch diner. Égrappé heeft wijnen van hoogstaande kwaliteit die doen verrassen! 

Kaasboerderij aan de Linge 

Kaasboerderij aan de Linge verwerkt eigen melk op ambachtelijke wijze tot overheerlijke Boerenkaas. Het bijzondere aan de kaas is dat deze gemaakt wordt van rauwe melk, hierdoor heeft de kaas een heerlijk volle smaak.   

Koffiebranderij Peeze 

Goede thee kan alleen goed zijn als het hele proces goed is, van oorsprong tot kopje. Peeze houdt zich hier dagelijks mee bezig. Zodat niet alleen jij, maar ook de theeplukker van de thee kan genieten. Een leuk feitje is dat alle theezakjes van natuurlijk en composteerbaar materiaal zijn gemaakt en dat ze zijn voorzien van een persoonlijke tekening en/of  boodschap uit het land van de thee: Sri Lanka.  

Internationaal Film Festival Gorinchem 

Het Internationaal Film Festival Gorinchem is hét filmfestival waar je de nieuwste wereldcinema kijkt, filmmakers ontmoet, boeiende panelgesprekken bijwoont, geniet in super comfortabele stoelen en de nieuwste techniek en waar je na de laatste film nog een geweldige afterparty hebt. En dit alles midden in Nederland, in de leukste vestingstad! De organisatie van het IFFG is aanwezig bij het open huis en neemt je graag mee in de groei van de afgelopen jaren van Gorinchem als filmstad. Save the date 18 t/m 21 april 2024

Slijterij 't Kleine Uiltje en Sardinia Products

Speciaal voor Van der Valk hebben Mathijn van Slijterij 't Kleine Uiltje en Robertino van en Sardinia Products de Toekancello gemaakt. Tijdens het Open Huis kun je de Toekancello proeven, maar proef je ook van de meermaals bekroonde limoncello onder de naam LimonTino. De AranTino (geproduceerd met sinaasappelen) en het Schouderklopje zullen uiteraard ook niet in het assortiment ontbreken.  

Stalenros fatbike verhuur 

Ontspannen toeren langs de Linge of een rondje door de Vesting wordt nog leuker op een "stalenros"! Slechts op 10 minuten rijafstand van het hotel huur je een fatbike van Astonic E-rides bij Stalenros fatbike verhuur. Tijdens het Open Huis staan er twee fatbikes in het ProefLOKAAL en de dames vertellen je graag meer over de verhuurmogelijkheden en perfecte fietsroutes in de omgeving. 

Vapiano 

Franchiseketen Vapiano is een van de nevenbedrijven en co-creaties van Van der Valk International en brengt de Italiaanse keuken tijdens het Open Huis naar het hotel. Je kunt proeven van heerlijke bruchetta's en er zijn twee soorten verse pasta's verkrijgbaar. 

Weleda City Spa  

Bij Weleda City Spa geniet je van massages en gezichtsbehandelingen op een 100%  natuurlijke manier. Een klein stukje van Weleda meenemen naar huis? Informeer tijdens het event naar de verzorgingsproducten of maakt direct een reservering en reserveer een behandeling alleen tijdens het Open Huis met korting.