Paas Live Cooking Diner

Op 31 maart 2024 nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons exclusieve Paas Live Cooking Diner. Wij ontvangen u graag om 17:30 uur.

Geniet van een onvergetelijke avond met een uitgebreid assortiment aan culinaire hoogstandjes. In onze Pasta Corner kunt u genieten van heerlijke pasta's. Voor de fijnproevers biedt de Poissonnerie een uitgebreide selectie aan verse visgerechten. Voor liefhebbers van vlees is The Butcher’s Place de perfecte plek, waar we heerlijke vleesgerechten bereiden. Naast deze speciale stations, hebben we nog veel meer verrassingen in petto om uw Paasdiner extra bijzonder te maken. Tijdens het diner serveren wij onbeperkt water, koffie, thee, frisdranken, huiswijn en bier van de tap.

Voor de jongste gasten hebben we leuke activiteiten georganiseerd in Slot Lievestijn. Hier kunnen zij genieten van films en leuke kleuractiviteiten. Natuurlijk mogen ze ook meedoen aan onze spannende zoektocht naar het gouden paasei!

Prijzen Paasdiner 

Volwassenen €79,50
Kinderen (4 tot 12 jaar) €40
Kinderen (0 tot 4 jaar) gratis

U wordt tijdens ons Paas Live Cooking Diner volledig ontzorgd en kunt genieten van een avond vol culinaire verrassingen en gezelligheid.

Reserveren 

Op al onze reserveringen zijn de de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.