Vrolijk Pasen bij Van der Valk Gorinchem

Deze Pasen nodigen wij u uit voor een unieke ervaring bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Of u nu een intiem moment wilt delen met uw beste vriend of vriendin of Pasen uitbundig wilt vieren met het hele gezin, wij bieden de perfecte paasactiviteiten op zowel eerste als tweede paasdag.

Brunchen Restaurant LoeV

Paasbrunch

Dit paasweekend staat in het teken van samenzijn en vreugde. Voeg een extra vleugje luxe toe aan deze bijzondere dagen met onze Live Cooking Paasbrunch in Restaurant LoeV. Geniet op beide dagen van 12:30 tot 15:00 uur van een overvloed aan vers bereide gerechten en een exclusieve brunchervaring. 

Dineren Restaurant LoeV

Paasdiner

Sluit uw eerste paasdag af met een heerlijk diner in de sfeervolle ambiance van Restaurant LoeV. Wij nodigen u vanaf 17:30 uur uit voor een exclusief Live Cooking Dinerbuffet. Ontdek een scala aan warme en koude gerechten en diverse live bereidingen van de chef. Voor de kinderen zijn er speciale traktaties en activiteiten, waardoor dit diner een perfect uitje vormt voor de hele familie.

Restaurant Bar Stein

High Cocktail

Deze Pasen tilt Restaurant Bar Stein het concept van gezelligheid naar een hoger niveau met onze exclusieve High Cocktail. Proef op eerste en tweede paasdag drie heerlijke cocktails, begeleid door een luxe borrelplank. Geniet van de harmonieuze combinatie van smaken terwijl u ontspant in de elegante sfeer van Restaurant Bar Stein. Onze High Cocktail is de perfecte manier om Pasen op een unieke en smaakvolle wijze te vieren.

Arrangementen

Paasarrangement

Beleef een onvergetelijk paasweekend bij Van der Valk Hotel Gorinchem met ons Paasarrangement. Geniet van een heerlijk ontspannen overnachting in een van onze comfortabele kamers, ervaar een culinair uitje met een heerlijk 3-gangen diner in Restaurant Bar Stein en begin uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Grijp deze kans om de prachtige omgeving van Gorinchem te verkennen en de lente in volle bloei te zien. U kunt uw ontbijt eenvoudig omboeken naar de Paasbrunch in restaurant LoeV.

Maak uw bezoek aan Van der Valk Hotel Gorinchem compleet met leuke activiteiten in de omgeving. Perfect voor wat familieplezier voor of na uw maaltijd! Ontdek de veelzijdige mogelijkheden in het charmante Gorinchem. Voor meer inspiratie en seizoensgebonden aanbevelingen, neem een kijkje op onze speciale voorjaarspagina