bij Van der Valk Gorinchem

Aankomende evenementen

Op 22 juni 2024 verwelkomen wij u graag bij Van der Valk Gorinchem voor opnieuw een editie van ons Dine & Dance Event, speciaal ontworpen om de zomer te vieren. U wordt verwelkomd met een amuse en welkomstdrankje van het huis. Waarna u wordt meegenomen door het  culinaire 5-gangen menu en de levendige muziek van Juni Juliet tot een onvergetelijke avond.

2 juni 2024

Playmobilbeurs

Daar is hij weer! De altijd gezellige Playmobilbeurs. Kom gezellig langs op deze zeer leuke beurs, waar weer van alles te vinden is op het gebied van Playmobil. Van losse onderdelen t/m complete sets uit diverse landen. Kom kijken naar de mooie diorama's en maak kennis met verzamelaars vanuit heel Europa. Hier kun je alles vinden op het gebied van Playmobil. 

Dit jaar bestaat Playmobil 50 Jaar, dus dat belooft wat die dag!

We zijn weer terug voor de 2e editie van de “Back to the 70s & 80s Quiz met Muziekbingo” mogen organiseren en daar hebben we veel zin in! We gaan van Elvis Presley tot Heidi en van The A-Team tot aan Ovide. Wil jij met jouw team meedoen aan deze avond terug in de tijd? Meld je team (Max 6) dan nu direct aan!
Deelname is 10 euro of 22 gulden pp

14 & 15 juni 2024

Fortes festival

Cultureel festival voor en door scholieren van Gorinchem. Voor iedere leeftijd een aanrader: film, (straat)theater, muziek, dj, expositie, dans, animatie, kunst en een dancebattle.

14 juni is tijdens het Fortes Festival de Kunstkistenrace, waar leerlingen van alle scholen de strijd met elkaar aangaan tijdens een expositie en een race met kunstkisten die ze zelf hebben gecreëerd.

Hup Holland Hup! Deze zomer vieren we de Oranjezomer in onze sportsbar!
Kom alle EK-wedstrijden bij ons kijken op een groot scherm en juich samen met andere fans voor Nederland en de andere landen!
Ook de Olympische Spelen zullen niet ontbreken.

Geniet tijdens de wedstrijden van heerlijke bites en drankjes.
Van bitterballen tot aperol spritz,  wij hebben alles om uw EK-beleving compleet te maken!

Zondag 16 juni is het weer zover, het is Vaderdag! Deze speciale dag laat Van der Valk Hotel Gorinchem niet zomaar voorbijgaan. Wilt u dit jaar eens een extra bijzondere Vaderdag maken voor uw vader, opa, vriend, man of geliefde? Na al die tijd van inspanning is het eindelijk tijd om lekker te ontspannen. En waar kan dat beter dan bij Van der Valk Hotel Gorinchem! Ontdek wat u kunt doen deze Vaderdag.

Zondag 23 juni 2024 gaan we er weer een gezellig Gorcums Bierfestival van maken. Mooie bieren op een super locatie; het Natuurcentrum. Tickets zijn te verkrijgen bij Dukes en bij het Natuurcentrum.

Op naar een fantastische dag!

5 tot 7 juli 2024

HippieFestival

Het leukste festival van het jaar komt er weer aan. Zorg dat je je kaartjes op tijd in huis hebt, zodat je zeker weet dat je erbij bent.  

5, 6 én 7 juli vieren we feest met veel live muziek uit de Hippie-tijd. Dansen in de zon, blote voeten op het gras, uitzicht op de Merwede. Peace & love.

17 augustus 2024

Gorcums Wijnfestival

Aan de Gorcumse Stadswal, rondom de Molen Nooit Volmaakt op de Bagijnenwalstraat, vindt het meest culinaire evenement van het jaar plaats. Geniet van heerlijke happen van de foodtrucks. Welke wijn je daar bij drinkt? Vraag advies aan de verschillende wijnspecialisten die wijnen schenken uit alle windstreken.

Neem plaats aan een tafeltje in de wijntuin, onder het genot van jouw perfecte wijn-spijs combinatie luister je daar naar de ontspannende klanken van de singer-songwriters op het podium. 

19 tot 23 augustus 2024

Timmerdorp

Ook deze zomer vind je weer een Timmerdorp Buiten de Waterpoort. Met dit jaar als thema: de Ruimte. Alle kinderen vanaf 5 jaar tot en met groep 8 van de basisschool (ongeacht welke leeftijd de kinderen dan hebben) zijn van harte welkom. Zij houden zich een week lang bezig met het bouwen en versieren van hutten, heerlijk sporten en gezellige spelletjes spelen. 

20 tot 25 augustus 2024

Zomerfeest Gorinchem

De laatste week van de zomervakantie is het feest in Gorinchem. Elk jaar sluiten we de vakantie af met zes dagen vol muziek voor jong en oud. Een muzikaal feestje van formaat!