Vier Moederdag!

Moeders zijn voor veel gezinnen en families onmisbaar. Het minste wat we kunnen doen, is alle moeders bedanken voor de dingen die ze voor ons doen. Of u nu uw eigen moeder in het zonnetje zet of uw stiefmoeder, schoonmoeder, oma of tante… Zondag 14 mei is het Moederdag en dat is het uitgelezen moment om alle moeders nog meer liefde en aandacht te geven.

Op Moederdag organiseren wij een Moederdagbrunch. We ontvangen u graag met een feestelijke welkomstcocktail en trappen we het spectaculaire buffet af en proosten we op een geslaagde brunch. Laat u verrassen door een variëteit aan seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks maken iedere dag met liefde de lekkerste gerechten voor u klaar; van verse broodjes, croissants en eiergerechten tot aan verschillende vlees- en vissoorten, vleeswaren en vegetarische gerechten. Ook een scala aan warme- en koude gerechten mag natuurlijk niet ontbreken. Een fantastisch dessert ter afsluiting van een gezellige brunch met familie of vrienden maakt Moederdag compleet.

Naast de lekkerste gerechten zijn ook koffie, thee, jus d ’Orange, Chocomel, Fristi, sap en melk bij de Moederdagbrunch inbegrepen. Zo wordt u volledig ontzorgd en hoeft u alleen nog maar te genieten. Frisdranken en alcoholische dranken worden apart berekend.

Reserveer hier

Moederdagbrunch

Moederdag is de perfecte dag voor een heerlijke, uitgebreide brunch met het hele gezin. Wilt u aanschuiven in ons gloednieuwe restaurant LoeV? Reserveer hier dan vooraf een tafel. Let op, dit is mogelijk vanaf 12.00 uur.

Kosten

De prijs van de Moederdagbrunch is voor kinderen (4 tot 12 jaar) €23.50 en voor volwassenen €47.50 p.p.

À la carte dineren

Wilt u uw moeder liever verrassen met een à la carte diner? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Op de dinerkaart staan nostalgische Van der Valk gerechten, maar ook verrassende, nieuwe smaakcombinaties. Reserveer hier een tafel.

Overnachten bij Van der Valk

Hoe leuk is het om haar te verrassen met een hotelovernachting, waarbij het haar aan niets ontbreekt?

Boek hier de luxe overnachting.