Hemelvaart bij Hotel Gorinchem

Extra ontspanning tijdens Hemelvaart

Heeft u behoefte om tijdens uw uitje in een hotel met Hemelvaart even extra te ontspannen? Dan is een sfeervol ingerichte hotelkamer wellicht iets voor u. De hotelkamers bij Van der Valk Hotel Gorinchem zijn voorzien van een ruime badkamer met regendouche en/of ligbad. Door gebruik te maken van de roomservice van het hotel hoeft u uw kamer niet te verlaten en kunt u genieten van uw hotelkamer.

Eropuit met Hemelvaart

Struinen door de gezellige winkelstraten, wandelen over de kronkelende dijken of genieten van een drankje op het terras. In Gorinchem kan het allemaal! Deze bijzondere stad is niet voor niets in 2021 uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. Lees hier meer over de leukste uitjes tijdens een dagje Gorinchem.

Activiteiten in de omgeving

Wandelen
Zin om een ommetje te maken? Ga wandelen in de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem en maak het Waterlinie ommetje en raak verdwaald in de historie van deze vestingstad. Wist u bijvoorbeeld dat er op de wallen van deze historische vestigingsstad 17 molens hebben gestaan? Ga op ontdekking na een 
heerlijke overnachting en een stevig voedzaam ontbijt!  

Fietsen
Fietsen is pas echt een genot met een geplande excursie in de omgeving van Van der Valk Hotel Gorinchem! Raak (samen) verdwaald en ontdek dat fietsen alles behalve saai zal zijn in deze prachtige omgevin. Kom vervolgens tot rust in onze Brasserie Bar Stein of in onze prachtige wellness!