Vier Moederdag!

Moeders zijn voor veel gezinnen en families onmisbaar. Het minste wat we kunnen doen, is alle moeders bedanken voor de dingen die ze voor ons doen. Of u nu uw eigen moeder in het zonnetje zet of de moeder van uw kinderen… Zondag 14 mei is het Moederdag en dat is het uitgelezen moment om alle moeders nog meer liefde en aandacht te geven.

U kent uw moeder of de moeder van uw kinderen natuurlijk als geen ander en daarom is het aan u (en de rest van het gezin) om het perfecte cadeau voor haar te kiezen. Van der Valk Hotel Gorinchem helpt u hier graag bij. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Overnachten bij Van der Valk
Hoe leuk is het om haar te verrassen met een hotelovernachting, waarbij het haar aan niets ontbreekt? Boek hier de luxe overnachting.

Luchen
Moederdag is de perfecte dag voor een heerlijke, uitgebreide lunch met het hele gezin. Wilt u aanschuiven in ons gloednieuwe restaurant LoeV? Reserveer hier dan vooraf een tafel.

À la carte dineren 
Wilt u uw moeder liever verrassen met een à la carte diner? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Op de dinerkaart staan nostalgische Van der Valk gerechten, maar ook verrassende, nieuwe smaakcombinaties. Reserveer hier een tafel.