Meer voor kinderen

Kinderen zijn tijdens het Open Huis van harte welkom in Slot Lievestein op de begane grond. Ze kunnen zich hier laten schminken en er wordt een tekenwedstrijd georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar. Daarnaast ontvangen wij het bekendste boertje en boerinnetje uit de regio bij ons in het hotel! 

Tekenwedstrijd 

Thuis al beginnen aan de tekenwedstrijd is ook mogelijk, download dan de kleurplaat via onderstaande button. 

Kleurplaat Timo Toekan tot 6 jaar 

Kleurplaat Timo Toekan tot 12 jaar 

Als de kleurplaat af is én voorzien van de juiste contactgegevens kunnen deze worden ingeleverd in het hotel bij de Front Office. De ingeleverde kleurplaten worden tijdens het evenement opgehangen in het hotel en in de week na het event maken wij de winnaars van de tekenwedstrijd bekend. Onder de winnaars verloten wij een Timo Toekan knuffel en een back to school pakket van Timo Toekan.  

Meet & Greet met Fien en Teun

Fien & Teun, het allerliefste boertje en boerinnetje van Nederland, wonen op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen verzorgen ze de dieren, werken ze in hun eigen moestuintje en beleven ze de allerleukste avonturen! Fien & Teun kunnen niet wachten om vriendjes te worden met alle jonge bezoekers van Van der Valk! 

Fien & Teun zijn aanwezig tussen 18.30 - 19.00 uur en tussen 19.30 - 20.00 uur.