WARME WINTERDEALS BIJ VAN DER VALK HOTEL GORINCHEM

Profiteer alleen deze zomer van een exclusieve korting voor de kerst! Boek uw feestdagenarrangement in juni, juli, augustus of september en ontvang 10% korting op uw boeking. We hebben prachtige feestdagenarrangementen samengesteld om uw kerst magisch te maken. Of het nu gaat om een gezellige borrel, een uitgebreid diner of een speciale Chef's Christmas Special, alles is mogelijk!

Gebruik de actiecode ''Warme Winterdeals Gorinchem'' bij uw boeking en geniet van deze unieke korting.

Ons Meeting & Event team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte feestdagenkeuze. Van intieme borrels tot feestelijke diners, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Vraag uw offerte aan

Bekijk onze feestdagen arrangementen

ACTIEVOORWAARDEN

  1. Deelname aan de Warme Winterdeals bij Van der Valk Hotel Gorinchem is uitsluitend mogelijk wanneer er geboekt is met actiecode ”warme winterdeals gorinchem”.
  2. De actie is van toepassing op boekingen gemaakt tussen 01-06-2024 t/m 30-09-2024 voor een feestdagenspecial.
  3. De feestdagenspecials zijn te boeken van 6 tot en met 23 december.
  4. In geval van verdenking van misbruik van de actie behoudt Van der Valk Hotel Gorinchem het recht voor om de deelname te weigeren. Beslissingen in deze kwestie zijn definitief en niet onderhevig aan discussie.
  5. Van der Valk Hotel Gorinchem behoudt te allen tijde het recht om de actie geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen of op te schorten zonder voorafgaande kennisgeving.
  6. De actie is niet geldig op reeds gemaakt boekingen.
  7. Deze actie is niet van toepassing op boeken via een intermediaire, agent of andere 3de partij.
  8. Deelname aan de actie impliceert de acceptatie van deze actievoorwaarden. Bij het boekingen van uw bijeenkomst akkoord met de regels en bepalingen van de Warme Winterdeals.
  9. Deze actievoorwaarden zijn onderhevig aan de Nederlandse wetgeving. Geschillen die voortkomen uit of verband houden met de Warme Winterdeals actie zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.