FEESTDAGENARRANGEMENTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL GORINCHEM

Laat u betoveren door de feestelijke sfeer in ons hotel en geniet in van 6 tot en met 23 december van de warme ambiance in Van der Valk Hotel Gorinchem 

Ontdek onze speciaal samengestelde feestdagenarrangementen voor groepen en beleef een magische kerst waarbij u volledig wordt ontzorgd en optimaal kunt genieten van deze sfeervolle dagen.

Boekt u uw feestdagenarrangement in juni, juli, augustus of september? Dan ontvangt u een exclusieve vroegboekkorting van 10%!

Feestdagenarrangementen

Borrelarrangementen

Organiseer een feestelijke kerstborrel in onze sfeervolle sportsbar! Vanaf 10 personen kunt u genieten van heerlijke borrelhapjes en dranken, waarbij de oliebollen natuurlijk niet mogen ontbreken.

Feestdagenarrangementen

Chef's Christmas Special

Ontdek onze Chef's Christmas Special, een culinaire beleving omringd door de betoverende sfeer van de feestdagen. Laat onze chef u verwennen met een verrukkelijk 7-gangenmenu. Boekbaar vanaf 15 personen.

Feestdagenarrangementen

3 of 4-gangen kerstdiner

Gaat uw voorkeur uit naar een feestelijk 3 of 4 gangen diner, dan heeft u tot 15 personen keuze van onze kaart en vanaf 15 personen presenteren wij u een heerlijk menu. Laat u verrassen door onze chef-koks met een menu geïnspireerd op de smaken van het seizoen en de magie van Kerstmis.

Feestdagenarrangementen

Toekan / Valk Kerstbuffet

Geniet samen met uw gezelschap vanaf 30 personen van een uitgebreid buffet met diverse warme- en koude gerechten. 

Feestdagenarrangementen

Live Cooking Buffet

Beleef een culinaire kerstavontuur met ons live cooking kerstbuffet! Laat u verwennen door onze chefs terwijl ze heerlijke gerechten live voor u bereiden. Geniet van de gezellige sfeer, de heerlijke geuren en feestelijke kerstviering vanaf 60 personen. 

Feestdagenarrangementen

Maatwerk

Ontdek de mogelijkheden voor een op maat gemaakt feestdagenarrangement bij Van der Valk! Ons toegewijde Meetings & Events team staat klaar om uw wensen te bespreken en een arrangement samen te stellen dat perfect aansluit bij uw behoeften. 

Feestdagenarrangementen

Van der Valk Giftcard

Op zoek naar het perfecte kerstgeschenk voor uw dierbaren of collega's? Geef een Van der Valk Giftcard cadeau! Een bijzonder cadeau waarmee de ontvanger zelf een onvergetelijke ervaring kan kiezen.

Feestdagenarrangementen

Vraag uw offerte aan

Vraag uw offerte aan via onderstaand formulier voor uw groepen feestdagenarrangement. Ons sales team neemt zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.