Bekijk het EK en de Olympische Spelen bij Van der Valk

Oranjezomer 2024

Hup Holland Hup! Deze zomer vieren we de Oranjezomer in onze sportsbar!
Kom alle EK-wedstrijden bij ons kijken op een groot scherm en juich samen met andere fans voor Nederland en de andere landen!
Ook de Olympische Spelen zullen niet ontbreken.

Geniet tijdens de wedstrijden van heerlijke bites en drankjes.
Van bitterballen tot aperol spritz,  wij hebben alles om uw EK-beleving compleet te maken!

Toch nog even voor de wedstrijd de spanning weg eten? Geniet dan van een heerlijke maaltijd in Restaurant LoeV. Ons brede assortiment aan gerechten biedt voor ieder wat wils, perfect om de Oranjezomer mee te starten.

Geniet van culinaire hoogstandjes in een ontspannen en stijlvolle setting. Laat u verwennen in Restaurant Bar Stein tijdens de Oranjezomer. Ideaal voor een diner voorafgaand aan of na de spannende wedstrijden.

Voorspel en win!

Oranjezomer Poule

Voorspel de uitslagen en win geweldige prijzen met onze Oranjezomer Poule! Vul uw voorspellingen gemakkelijk in via het formulier en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

Benieuwd wanneer jouw favoriete teams spelen? Bekijk dan onze timetable en mis geen enkele wedstrijd!

Spaar een 11-tal!

Spaarkaart Oranjezomer

Spaar deze Oranjezomer een 11-tal aan dranken en ontvang een portie bitterballen gratis van ons! De spaarkaart is geldig vanaf de achtste finales van het EK en kan op meerdere avonden gebruikt worden. Haal uw spaarkaart bij de receptie of Restaurant Bar Stein en begin met sparen!