Dine & Dance Event

Op 22 juni 2024 verwelkomen wij u graag bij Van der Valk Gorinchem voor een nieuwe editie van ons Dine & Dance Event, waar u wordt verwelkomd met een amuse en welkomstdrankje van het huis. U wordt meegenomen door de culinaire gerechten en de levendige muziek tot een onvergetelijke avond.

Bekijk de aftermovie van onze eerste editie en laat u inspireren voor een bezoek aan onze Summer Special! 

Dine & Dance Summer Special 

Deze editie van Dine & Dance staat volledig in het teken van de zomer. Met de zomerse en swingende beats van Juni Juliet beloven we een avond vol plezier. De ambiance, samen met het heerlijke 5-gangen diner, vormt de perfecte setting voor een zomeravond uit. Laat u meevoeren op het ritme van de zomerse sfeer en geniet van elk moment. Om het zomerse thema af te maken hebben we een cocktailbar vol met verfrissende zomercocktails.

Een volledig verzorgde avond uit

Voor €89 per persoon geniet u van deze bijzondere ervaring, inclusief een culinair diner en een onbeperkt drankenarrangement (binnenlands gedistilleerd en exclusief cocktailbar).

Reserveren

Mis deze unieke kans niet en reserveer direct uw tafel voor dit evenement.Vooraf reserveren via onderstaande knop is sterk aanbevolen, want vol is vol!

Reserveer uw tafel

Wij houden graag rekening met uw allergieën en/of dieetwensen, geef deze daarom bij uw reservering aan ons door in het opmerkingenveld.

Op al onze reserveringen zijn de de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.

Let op: Bij het reserveren gaat u akkoord met onze voorwaarden, waaronder dat wij beeldmateriaal mogen maken en gebruiken voor commerciële doeleinden ten behoeve van Van der Valk International.

Dine, Dance & Dream 

Voor wie de avond ontspannen wil afsluiten hebben wij een speciaal arrangement samengesteld. Met een overnachting in een van onze comfort kamers komt u volledig tot rust na een avond vol festiviteiten en plezier. Geniet van de luxe van het hebben van uw eigen kamer, slechts een paar stappen verwijderd van het evenement, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de terugreis.

Arrangement boeken