ontdek onze feestdagen arrangementen

Borrelarrangementen

Laat ons uw kerst- of eindejaarsborrel organiseren! Nodig uw vrienden, familie of collega's uit voor een feestelijke moment vol gezelligheid, heerlijke hapjes en drankjes. Onze sportsbar biedt de perfecte ambiance voor een onvergetelijke kerstviering.

Feestelijk borrelen bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een feestelijk drankje. Op tafel vindt u gebrande nootjes. Gedurende de borrel serveren wij luxe borrelhapjes en geniet u van een binnenlands gedestilleerd drankarrangement. De kerstborrel vindt plaats in onze sfeervol ingerichte sportsbar, een perfecte setting om de feestdagen in te luiden.

  • Welkomstdrankje bij ontvangst
  • Gebrande nootjes op tafel
  • 2 luxe borrelhapjes per persoon per uur
  • Binnenlands gedistilleerd drankenarrangement
  • Verblijfsduur: 2 uur
  • Exclusieve ruitme voor uw gezelschap op aanvraag

Gezelschap

Dit arrangement is ideaal voor zowel kleine als middelgrote gezelschappen en is boekbaar vanaf 10 personen.

Prijs

De prijs voor dit borrelarrangement, inclusief dranken en hapjes voor een verblijfsduur van twee uur, is €32,50 per persoon exclusief zaalhuur.

Extra's

Wilt u exclusief gebruik maken van de sportsbar voor uw gezelschap? Dit is mogelijk voor een meerprijs van €350 voor de zaalhuur. Hiermee garandeert u een privé-omgeving om in alle rust van uw kerstborrel te genieten.

Reserveer uw kerstborrel

Reserveer nu uw kerstborrel bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een feestelijke tijd te beleven!

Vraag uw offerte aan