Buffetten voor groepen bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Voor groepen vanaf 30 personen presenteren wij diverse buffetten inclusief een binnenlands drankenarrangement op basis van een 2 of 3 durend verblijf. Wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen, geef deze daarom tijdig aan ons door. 

Toekan buffet

U heeft tijdens het buffet keuze uit:

  • Diverse broodsoorten

  • Salade buffet

  • Diverse warme gerechten (6 stuks)

  • Kindergerechten (optioneel)

  • Dessertbuffet

Te reserveren vanaf 30 personen en inclusief drankarrangement van 2 uur. 
Het Toekan buffet is uit te breiden met een chocoladefontein voor €2,50 per persoon. 

Valk buffet

Waarbij een drietal gerechten live voor u wordt bereidt. U heeft tijdens het buffet keuze uit: 

  • Diverse broodsoorten

  • Salade buffet

  • Diverse warme gerechten (4 stuks)

  • Butchers place

  • Poissonnerie

  • Diverse pasta gerechten

  • Diverse koude gerechten

  • Kindergerechten (optioneel)

  • Dessertbuffet

Te reserveren vanaf 40 personen en inclusief drankarrangement van 2 uur. 
Het Valk buffet is uit te breiden met een chocoladefontein voor €2,50 per persoon. 

Chef's Choice

Waarbij onze chef u graag verrast met een wereldkeuken in handformaat. U maakt een keuze van 7 gerechten om het diner mee samen te stellen, u heeft hiervoor de keuze uit:

  • Mini carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en croutons

  • Oesters kamikaze met gember, lente-ui rode peper, soja en kaffir lime

  • Gemarineerde zalm met rode biet, gin, sinaasappel en parelcouscous

  • Tataki van tonijn met mango, wasabi mayonaise en komkommer

  • Vitello tonnato, kalfsmuis met romige tonijn crème

  • Soepje van tomaat met groene kruidenolie

  • Garnalen cocktail met appel en whiskeysaus

  • Mini burger met tomatensalsa

  • Mini broodje krokante kip, mango en sriracha

  • Zalmfilet met gremolata en Hollandaisesaus

  • Aardappel twister met cajunmayonaise en lente-ui

  • Saté ajam met gado gado en gefrituurde rijst

  • Broodje bapao met pekingeend en hoisin

  • Bavette met chimichurri en pont neuf aardappel

  • Dessert van de chef

Te reserveren vanaf 20 personen en inclusief drankarrangement van 3 uur. 
Het diner is uit te breiden met meerdere gerechten vanaf €7,50 per persoon per gerecht. 

Exclusief Live Cooking buffet (vanaf 60 personen) 

Beschikbaar van maandag t/m vrijdag
Laat u verrassen door verschillende seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks bereiden samen met hun team heerlijke à la minute gerechten, een breed assortiment van vlees- en visgerechten en er is voldoende keuze voor vegetariërs. Uiteraard mag het ook niet ontbreken aan een goed dessert! Wij presenteren u daarom een heerlijk dessertbuffet. 

* Ons reguliere Live Cooking buffet is beschikbaar op zaterdag.