Buffetten voor groepen bij Van der Valk Hotel Gorinchem
Voor groepen vanaf 30 personen presenteren wij diverse buffetten inclusief een binnenlands drankenarrangement op basis van een 2 of 3 durend verblijf. Wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen, geef deze daarom tijdig aan ons door.
Toekan buffet
U heeft tijdens het buffet keuze uit:
Diverse broodsoorten
Salade buffet
Diverse warme gerechten (6 stuks)
Kindergerechten (optioneel)
Dessertbuffet
Te reserveren vanaf 30 personen en inclusief drankarrangement van 2 uur.
Het Toekan buffet is uit te breiden met een chocoladefontein voor €2,50 per persoon.
Valk buffet
Waarbij een drietal gerechten live voor u wordt bereidt. U heeft tijdens het buffet keuze uit:
Diverse broodsoorten
Salade buffet
Diverse warme gerechten (4 stuks)
Butchers place
Poissonnerie
Diverse pasta gerechten
Diverse koude gerechten
Kindergerechten (optioneel)
Dessertbuffet
Te reserveren vanaf 40 personen en inclusief drankarrangement van 2 uur.
Het Valk buffet is uit te breiden met een chocoladefontein voor €2,50 per persoon.
Chef's Choice
Waarbij onze chef u graag verrast met een wereldkeuken in handformaat. U maakt een keuze van 7 gerechten om het diner mee samen te stellen, u heeft hiervoor de keuze uit:
Mini carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en croutons
Oesters kamikaze met gember, lente-ui rode peper, soja en kaffir lime
Gemarineerde zalm met rode biet, gin, sinaasappel en parelcouscous
Tataki van tonijn met mango, wasabi mayonaise en komkommer
Vitello tonnato, kalfsmuis met romige tonijn crème
Soepje van tomaat met groene kruidenolie
Garnalen cocktail met appel en whiskeysaus
Mini burger met tomatensalsa
Mini broodje krokante kip, mango en sriracha
Zalmfilet met gremolata en Hollandaisesaus
Aardappel twister met cajunmayonaise en lente-ui
Saté ajam met gado gado en gefrituurde rijst
Broodje bapao met pekingeend en hoisin
Bavette met chimichurri en pont neuf aardappel
Dessert van de chef
Te reserveren vanaf 20 personen en inclusief drankarrangement van 3 uur.
Het diner is uit te breiden met meerdere gerechten vanaf €7,50 per persoon per gerecht.
Exclusief Live Cooking buffet (vanaf 60 personen)
Beschikbaar van maandag t/m vrijdag
Laat u verrassen door verschillende seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks bereiden samen met hun team heerlijke à la minute gerechten, een breed assortiment van vlees- en visgerechten en er is voldoende keuze voor vegetariërs. Uiteraard mag het ook niet ontbreken aan een goed dessert! Wij presenteren u daarom een heerlijk dessertbuffet.
* Ons reguliere Live Cooking buffet is beschikbaar op zaterdag.