gedekte tafels in vergaderruimte
gedekte tafels in vergaderruimte
gedekte tafels

Buffetten voor groepen bij Van der Valk Hotel Gorinchem

Voor groepen vanaf 30 personen presenteren wij diverse buffetten inclusief een binnenlands drankenarrangement op basis van een 2 of 3 durend verblijf. Wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen, geef deze daarom tijdig aan ons door. 

Toekan buffet

U heeft tijdens het buffet keuze uit:

  • Diverse broodsoorten

  • Salade buffet

  • Diverse warme gerechten (6 stuks)

  • Kindergerechten (optioneel)

  • Dessertbuffet

Te reserveren vanaf 30 personen en inclusief drankarrangement van 2 uur. 
Het Toekan buffet is uit te breiden met een chocoladefontein voor €2,50 per persoon. 

Valk buffet

Waarbij een drietal gerechten live voor u wordt bereidt. U heeft tijdens het buffet keuze uit: 

  • Diverse broodsoorten

  • Salade buffet

  • Diverse warme gerechten (4 stuks)

  • Butchers place

  • Poissonnerie

  • Diverse pasta gerechten

  • Diverse koude gerechten

  • Kindergerechten (optioneel)

  • Dessertbuffet

Te reserveren vanaf 40 personen en inclusief drankarrangement van 2 uur. 
Het Valk buffet is uit te breiden met een chocoladefontein voor €2,50 per persoon. 

Chef's Choice

Waarbij onze chef u graag verrast met een wereldkeuken in handformaat. U maakt een keuze van 7 gerechten om het diner mee samen te stellen, u heeft hiervoor de keuze uit:

  • Mini carpaccio

  • Vitello tonnato

  • Soepje

  • Sushi van krokante kip of vegetarisch

  • Garnalencocktail

  • Serranoham met meloensalade

  • Feta met watermeloen, muntolie en amandel

  • Mini hamburger

  • Zalmfilet

  • Patatje stoof met mayonaise

  • Frisse gambasalade

  • Sukade

  • Kippendijen saté

  • Ravioli van gegrilde groenten

  • Dessert van de chef

Te reserveren vanaf 20 personen en inclusief drankarrangement van 3 uur. 
Het diner is uit te breiden met meerdere gerechten vanaf €7,50 per persoon per gerecht. 

Exclusief Live Cooking buffet (vanaf 60 personen) 

Beschikbaar van maandag t/m vrijdag
Laat u verrassen door verschillende seizoensgebonden gerechten in buffetvorm. Onze chef-koks bereiden samen met hun team heerlijke à la minute gerechten, een breed assortiment van vlees- en visgerechten en er is voldoende keuze voor vegetariërs. Uiteraard mag het ook niet ontbreken aan een goed dessert! Wij presenteren u daarom een heerlijk dessertbuffet. 

* Ons reguliere Live Cooking buffet is beschikbaar op zaterdag.